Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti 56. bölümde Alev ile Pembe’nin aynı evde yaşaması felakete neden oluyor!

Kızılcık Şerbeti 56. bölümde Alev ile Pembe’nin aynı evde yaşaması felakete neden oluyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği dizisi Kızılcık Şerbeti’nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alıyor. Heyecanla beklenen Kızılcık Şerbeti’nin 56. Bölümünde neler yaşanacağı da ortaya çıktı. İşte detaylar:

Alev’in bavulunu alarak Abdullah’ın evine gelmesiyle herkes büyük bir şok yaşarken, en sakin kalan kişi Pembe olacaktır. Onun bu eve kendisini huzursuz etmek için geldiğinin farkındadır ve Alev’i canından bezdirmeye ant içer. Bütün bu kaotik ortama dayanamayan Abdullah ise evi terk ederek Ömer’in yanına yerleşir.

Kıvılcım’a linç kampanyası başlatan iş adamını önce uyaran Ömer, adamın laftan anlamaması sonucunda ona hayatının dersini verecektir. Fatih ve Görkem’in ilişkisi çok mutlu bir şekilde devam ederken aileler de bu durumdan hoşnuttur.

Aile geçmişini sorgularken evlatlık verildiğine inanan Nilay konuyu çözmek için Doğa’dan yardım ister. Nursema ve Umut, evliliklerini kurtarmak için herkesten uzaklaşmaya karar verirler.

Alev ve Pembe’nin aynı evde yaşaması kısa bir sürede felaketle sonuçlanacaktır.

“Kızılcık Şerbeti” yeni bölümüyle 22 Ma rt Cuma saat 20.00’de Show TV’de!