Ana sayfa Dizi Fragmanları Bahar dizisi 8. yeni bölümde Bahar büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalıyor!

Bahar dizisi 8. yeni bölümde Bahar büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalıyor!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisinin hikayesi geniş bir izleyici kitlesi tarafından beğeniliyor.

Reytingleri ile sezonun en başarılı projesi olduğunu ortaya koyan Bahar dizisinde 8. bölüm de büyük bir heyecanla geçecek. Dizinin kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın 8. Bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar ise şöyle: Parla, Selim’in ona söylediklerine inanmasa da Rengin’le konuşmak ister, Rengin’in kaza yaptığı haberiyle yıkılır.

Hastanede, Timur’un Rengin için olan endişesini gören Bahar iyice şüphelenir, bir yandan Parla’ya destek olup onunla bağ kurarken diğer yandan Timur’la yüzleşmeye hazırlanır.

Timur, her şeyi dengede tutmaya çalışsa da başarılı olamaz. Evren, Parla’yla yakın bir bağ kurar, bu bağla birlikte Evren’in geçmişindeki sır perdesi de aralanır.

Gelen sürpriz misafir tüm dengeleri değiştirir ve Bahar büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır!

“Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” yeni bölümüyle 2 Nisan Salı saat 20.00’de Show TV’de!