Ana sayfa Dizi Analiz Yalan dizisinde cinayetin sırrı çözüldü, korkunç yalan ortaya çıktı!

Yalan dizisinde cinayetin sırrı çözüldü, korkunç yalan ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Kanal D’nin yeni dizisi Yalan’ın yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu ve cinayetin üzerindeki sır kalktı. Melike’nin kocasının gerçek katillerinin Hülya ve Cengiz’in olduğunun ortaya çıktığı sahneler, bundan sonraki bölümlere merakı artırdı…

Tüm izleyici gruplarında da 4.’lük elde eden Yalan dizisinin ikinci bölümü de yine başarılı reytingleri ile dikkat çekti. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ortalama reytingler elde eden Yalan dizisi Kanal D’nin iddialı projelerinden birisi olacağını gösterdi.

Peki Yalan dizisinin ikinci bölümünde neler yaşandı? İşte tüm detaylar:

KADİR MELİKE İLE YÜZLEŞTİ

Hazal ve Berrin Aksoy’un kavgasından sonra karakoldan çıkan Melike, Kadir’in onu takip ettiğini fark etti ve yıllar sonra ilk kez yüze yüze geldiği Kadir’e masum olduğunu anlattı. Kadir ise intikam almaktan vazgeçip, Melike’ye İstanbul’u terk etmesi gerektiğini eğer etmezse Zehra’nın onun peşine düşeceğini söyledi.

MELİKE, HAZAL’IN DOĞUM LEKESİNİN OLMADIĞINI GÖRDÜ

Berrin ile kavgasından sonra hırpalanan Hazal’a merhem süren Melike ona hapishanede yaşadığı hislerden bahsetti. Tam o sırada Melike’nin aklına kızının yarım ay şeklindeki doğum lekesi geldi. Hazal’ın sırtında doğum lekesini göremeyen Melike şüpheye düştü ve ablasına Hazal’ın kendi kızı olmadığını söyledi.

GERÇEK KATİL ORTAYA ÇIKTI

Hülya ile sohbet eden Melike hukuk okuduğunu, kocasının katilini bulmak ve kendisini temize çıkartmak için elinden geleni yapacağını söyledi. Melike cinayete kurban giden kocası ile ilgili konuşurken Hülya 20 yıl öncesine gitti ve Cengiz ile birlikte Kenan’ı öldürdükleri ortaya çıktı.

ZEHRA’DAN MELİKE’YE İNTİKAM KURŞUNU

Yalan son sahnesiyle de izleyicileri ekrana kilitledi. Zehra oğlunun katili sandığı Melike’nin cezaevinden çıktığını duyup, deliye döndü. Cengiz’e ulaşan acılı anne para karşılığında Melike’nin nerde olduğunu öğrendi. Melike’nin iş yerine giden Zehra onun çıkmasını bekledi. Bu esnada Kadir her şeyin farkına vardı ve Melike’nin iş yerine gitti. Haberi alan Hülya ve Hazal’da hızlıca Melike’nin yanına gidince herkes olan bitene şahit oldu. Zehra Melike’nin karşısına çıkıp silahını ateşledi ama kurşunların hedefi oğlu Kadir oldu.

Yönetmen koltuğunda Hakan İnan’ın oturduğu; senaryosunu Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu’nun kaleme aldığı dizinin yapımını Süreç Film yapımcılığını ise Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu üstleniyor.

Yalan’ın oyuncu kadrosunda ise; Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli isimler yer alıyor.