Ana sayfa Sosyal Medya Bahar dizisi ilk iki bölümüyle youtube’da 10 milyon izlenmeyi geçmeyi başardı!

Bahar dizisi ilk iki bölümüyle youtube’da 10 milyon izlenmeyi geçmeyi başardı!

tarafından ker_def

Demet Evgar’ın muhteşem oyunculuğu ile geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başaran Bahar isimli yeni Show TV dizisinin, sosyal medyada ortamındaki başarıları daha da çok dikkat çekmeye başladı.

Özellikle Demet Evgar hayranlarının oyuncunun çok başarılı performansını sosyal medya ortamında övgülerle karşılamasının ardından, reytinglerin de çok başarılı gelmeye devam etmesi dizinin izleyiciler tarafından beğenildiğinin en önemli göstergeleri oldu.

Bahar dizisinin 3. bölümüyle reytinglerde AB ve ABC1 gruplarında çift haneli oranlar elde ettiğini, tüm kişiler kategorisinde ise çift haneye çok yaklaştığını ve tüm izleyici gruplarında da birincilikler elde ettiğini belirtelim.

Dizinin 3. bölümünün reyting sonuçları o kadar iyi geldi ve o kadar güçlü bir yükseliş yaşandı ki, Bahar isimli yeni dizinin İnci Taneleri ile birlikte sektörün yükselen yıldızlarından birisi olduğu tescillendi.

Tabii ki bu durumun en önemli yansımalarından birisinin de youtube ortamında elde edilen izlenme sayılarının giderek artması olduğunu belirtelim.

Bahar dizisinin tam bölümleri youtube kanalında açık bir şekilde paylaşılıyor. Dizinin ilk bölümünün 11 milyondan fazla izlenme elde ettiğini hatırlatalım.

İkinci bölümün de 10 milyon izlenmeye ulaşması izleyicilerin televizyon ekranında izleme fırsatı bulamasalar bile youtube ortamında projeyi takip ettiklerini gösteriyor.

Bahar dizisinin 3. bölümünün de tamamı yayınlandı ve kısa sürede 2 milyonun üzerinden izlenme elde edildi.

Youtube ortamında bir dizinin 10 milyon izlenmeye kısa sürede ulaşması o kadar da kolay olmuyor ve Bahar isimli yeni dizi projesinin televizyon ekranına milyonlarca izleyici çektiği gibi, youtube platformunda da geniş bir hayran kitlesi tarafından takip edildiği rakamlardan anlaşılıyor.