Ana sayfa Sosyal Medya Bahar karakterini yaratma noktasında Demet Evgar hayatın içinde kalarak başarı sağladı!

Bahar karakterini yaratma noktasında Demet Evgar hayatın içinde kalarak başarı sağladı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Demet Evgar’ın canlandırdığı Bahar karakterinin son dönemde dizi hayranlarını derinden etkilediğine şahitlik ediyoruz. Tabii ki bu karakteri yaratma noktasında Demet Evgar’ın ortaya koyduğu performans ve seçimleri de dizinin başarısına büyük bir etki yaptı.

Bazı sahnelerde doğaçlama anların yaşanması da Demet Evgar’ın Bahar karakteri ile ne kadar bütünleştiğinin bir göstergesi olarak anlaşılıyor.

Peki oyuncu, Bahar karakterini yaratma süreci ve şu anda içinde bulunduğu durum konusunda ne düşünüyor? Demet Evgar’a göre Bahar karakteri hayatın içinde ve bu da başarısının sırrı olarak gözüküyor.

Episode dergisinde Demet Evgar, Bahar karakterinin yaratılma süreci ve elde edilen sonuç hakkında şöyle konuştu:

“Hayatın içinde de her an her şey olabilir. Karakteri çıkartırken yaşadığı ve yaşayacağı olaylar benim için onun kim olduğunu bulmakta bir araç. Karakteri bir kere çıkartıp ortaya koyduğunda o artık kendi dünyasında karşılaştığı her durumla ilgili kendi kararlarını verir ve ilerler. Hayatın içinde de karşına hep iki yol çıkar ve sen seçersin. Bu oyunculuğu, oyuncuyu etkileyen bir faktör değil.”