Ana sayfa Sosyal Medya Bahar Şahin, Zalim İstanbul dizisindeki rol arkadaşı ile yeni projede buluştu!

Bahar Şahin, Zalim İstanbul dizisindeki rol arkadaşı ile yeni projede buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bahar Şahin son dönemde dizilere ara verip 3 sinema filminde yer aldı!Genç oyuncu Bahar Şahin, kariyerinde diziler ve sinema filmleri ile bugüne kadar birbirinden farklı rollerle hayranlarının karşısına çıkmaya dikkat etti. 2015 yılında Ulan İstanbul isimli dizi ile setlere adım atan oyuncu, O Hayat Benim dizisindeki Müge karakteri ile popüler olmuştu.

Zalim İstanbul dizisindeki Ceren karakteri ile de yine ismini geniş kitlelere duyuran oyuncu, Duran isimli dijital dizinin yanı sıra Gülümse Kaderine isimli kısa süren televizyon dizisiyle de 2022 yılında ekrandaydı. Oyuncu ayrıca 3 faklı sinema filminin de kadrosunda yer aldı.

Zevcat ve Hiç isimli projelerin ardından Bahar Şahin’in adını Roza isimli çekimlerine yeni başlanan filmde de görüyoruz.

Bahar Şahin, Zalim İstanbul dizisindeki rol arkadaşı ile yeni projede buluştu! 7

Belçim Bilgin ile Fikret Kuşkan ikilisini başrolde buluşturan Roza filmi oyuncuya yeniden güçlü bir dram dizisinde yer alma fırsatı vermiş oldu. Bahar Şahin, daha önce büyük ilgi gören Zalim İstanbul dizisinde yine Fikret Kuşkan ile birlikte kamera karşısına geçmişti. Genç oyuncu, bir kez daha usta oyuncu ile aynı seti paylaşma fırsatını elde etmiş oldu.

Mevsimlik işçi olarak Urfa’dan Mersin’e göç eden bir ailenin dramını beyaz perdeye aktaran Roza; eğitimsizliğin, ekonomik sıkıntıların ve törenin nasıl yıkıcı etkileri olduğunu gözler önüne serecek.

Bahar Şahin’in filmdeki rolü de şimdiden merak konusu oldu.