Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin de Can Yaman da ekranda yok ama popülerliklerinden hiç bir şey kaybetmedikleri bu sonuçlarla ortada!

Kerem Bürsin de Can Yaman da ekranda yok ama popülerliklerinden hiç bir şey kaybetmedikleri bu sonuçlarla ortada!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – İkisi de rol aldıkları dizilerin yurtdışında da gösterilmesi sonrası dünyanın pek çok ülkesinde milyonlarca hayran edinen Türk oyuncular. Kerem Bürsin ve Can Yaman, romantik komedi yapımlarıyla ön plana çıktılar son yıllarda.

Bürsin, en son Sen Çal Kapımı isimli dizide Hande Erçel ile oynamıştı. Fox TV’nin bu romantik komedi dizisi, 80’den fazla ülkede gösterilince, oyuncunun şöhreti de büyüdü! Son dönemde özellikle Latin Amerika ülkelerindeki hayranlarından büyük ilgi gören oyuncu, bazı ödüller de almaya başladı. İspana’ya seyahatleri artan ve ülkede Hollywood yıldızı gibi karşılanan oyuncunun, bazı iş görüşmeleri yaptığı da biliniyor.

Can Yaman ise son olarak Bay Yanlış isimli dizide Özge Gürel ile rol almıştı. Kendisini asıl şöhrete kavuşturan bir önceki dizisi Erkenci Kuş’ta, Demet Özdemir ile başroldeydi. Bu dizideki fiziksel değişimi ile büyük dikkat çeken oyuncu, kaslarıyla ön plana çıktı.

Kerem Bürsin de Can Yaman da ekranda yok ama popülerliklerinden hiç bir şey kaybetmedikleri bu sonuçlarla ortada! 10

Dizinin pek çok ülkeye satılmasıyla ünü de arttı. Özellikle İtalya’da büyük bir ilgi görüyordu. Bu ülkeden aldığı teklifler sonrası İtalya’da 2 yıldır çeşitli reklam filmlerinde rol aldı, dizilerde oynadı ve bazı markaların yüzü oldu.

Kerem Bürsin de Can Yaman da şu sıralar ekranda yok. İki oyuncu da yaklaşık 2 yıldır Türk televizyonlarındaki dizilerde rol almıyorlar. Geçtiğimiz aylarda Disney Plus ile yaptıkları anlaşmalar sonrasında platformun yapımlarında rol almaları bekleniyor. Can Yaman’ın El Turco isimli bir dizide oynayacağı biliniyor. Kerem Bürsin ise ismi önce Lemi duyurulan ve sonradan Bi’Tuhaf Hikaye olarak değiştirilen dizide oynayacak.

Kerem Bürsin de Can Yaman da ekranda yok ama popülerliklerinden hiç bir şey kaybetmedikleri bu sonuçlarla ortada! 11

Dizileri şu anda ekranda olmasa da iki oyuncu da popülerliklerinden hiç bir şey yitirmiyorlar! Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla hayranlarıyla buluşuyor, onların meraklarını gideriyorlar. Bu arada sosyal medyada da gündemden düşmüyorlar bu paylaşımları ile. İsimleri pek çok paylaşıma konu olan iki oyuncunun, Kasım ayında binlerce iletiye konu olduğunu Adba.tv ortaya koymakta.

Kerem Bürsin de Can Yaman da ekranda yok ama popülerliklerinden hiç bir şey kaybetmedikleri bu sonuçlarla ortada! 12

Buna göre, Can Yaman, Kasım ayı boyunca 248 bin 800 ileti ile gündeme gelmiş. Oyuncu özellikle geçtiğimiz hafta yüzü olduğu bir markanın reklamları ile gündeme geldi. Hayranlarının heyecanla izledikleri reklam ile ilgili paylaşımları da Kasım ayında daha çok konuşulmasını sağlamış görünüyor.

Kerem Bürsin de Can Yaman da ekranda yok ama popülerliklerinden hiç bir şey kaybetmedikleri bu sonuçlarla ortada! 13

Kerem Bürsin ise Kasım ayında 204 bin 500 sosyal medya paylaşımına konu oldu. Oyuncunun Lemi dizisiyle ilgili çok fazla ayrıntı yok ne yazık ki. Kendisi de sorulan sorulara net bir yanıt veremiyor gizlilik sebebiyle. Ancak yine de sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekiyor. Kasım ayında da hayranları tarafından binlerce ileti ile gündemde kaldı.