Ana sayfa Sosyal Medya Bahar Şahin’in tatil hüznü! Burcu Özberk’in sokak hali!

Bahar Şahin’in tatil hüznü! Burcu Özberk’in sokak hali!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Enerjisi ile dikkatleri çeken genç oyuncu Bahar Şahin, Kanal D’de Haziran ayında final yapan Zalim İstanbul dizisinin en büyük kazananlarından birisi oldu.

Oyuncu canlandırdığı Ceren karakteri ile başarılı bir performans ortaya koydu. Hem yurt içinde hem de yurt dışında bu başarısının karşılığını popülerliğini artırarak alan oyuncu, diziden en karlı çıkan isimlerin başında geliyor. Zalim İstanbul’un ardından tatile çıkan Bahar Şahin için dinlenme günleri sona eriyor. Ünlü oyuncu, “Bitti tatil :(” şeklindeki mesajıyla bu durumdan pek de memnun olmadığını ifade etti.

Bahar Şahin'in tatil hüznü! Burcu Özberk'in sokak hali! 8

Instagram hesabında 5 milyon takipçi sınırını geçen ünlü oyuncu Burcu Özberk, Afili Aşk dizisiyle büyük bir ilgi gördü. Mart ayında final yapan dizinin ardından karantina sürecinde dinlenme fırsatı bulan oyuncu, yeni sezonda yeni bir projede yer alacak.

Fox TV’de yayınlanacak olan Kimsesizler isimli dizide başrolde yer alan oyuncu, yetimhanede geçen yapımda Erdal Beşikçioğlu, Beren Gökyıldız, Kübra Süzgün ile birlikte aynı sette yer alacak.

Kot pantolon ve göbeğini ortaya çıkartan elbisesi ile sokakta görülen ünlü oyuncu, ayna karşısındaki pozu ile takipçilerinden beğeni topladı.

Bahar Şahin'in tatil hüznü! Burcu Özberk'in sokak hali! 9