Ana sayfa Sosyal Medya Hatice Aslan ile Ahsen Eroğlu hasret giderdi! Dilan Çiçek Deniz dekoltesiyle yaktı!

Hatice Aslan ile Ahsen Eroğlu hasret giderdi! Dilan Çiçek Deniz dekoltesiyle yaktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz yıl 2. sezonuyla daha derdini anlatamadan biten yapımlardan birisi de Kuzgun dizisi olmuştu. Barış Arduç ve Burcu Biricik’i başrolde buluşturan dizinin oyuncuları arasında Ahsen Eroğlu ile Hatice Aslan da yer almıştı.

İki ünlü isim aylar sonra yeniden buluştu. Ahsen Eroğlu, usta oyuncu ile pozunu instagram hesabından yayınladı ve “Hatiçim gelmiş gidiyor” diye belirtti. Ahsen Eroğlu Menajerimi Ara isimli dizide yer alıyor. Hatice Aslan ise Zümrüdüanka dizisinde Ülfet olarak ekranda yer almayı sürdürüyor.

Hatice Aslan ile Ahsen Eroğlu hasret giderdi! Dilan Çiçek Deniz dekoltesiyle yaktı! 8

Yarım Kalan Aşklar dizisiyle gündemde olan Dilan Çiçek Deniz, güzelliği ile de adından sıklıkla söz ettiriyor. Dekolteli kıyafeti ile yaz pozu veren ünlü oyuncu, takipçilerini adeta büyüledi.

“Ateş gibi yakıyorsun” diye mesaj bırakan takipçileri hem beğenilerde hem de iltifatlarda bulundu.

Alevlerin Ardından isimli yeni bir dizi projesi ile ekrana dönecek olan Dilan Çiçek Deniz, son dönemde kariyerinin en iyi günlerini yaşıyor. Yeni dizisinde Hazar Ergüçlü, Berker Güven, Demet Evgar gibi isimlerle birlikte rol alacak olan oyuncu, şimdiden hayranlarını bir hayli meraklandırdı.

Hatice Aslan ile Ahsen Eroğlu hasret giderdi! Dilan Çiçek Deniz dekoltesiyle yaktı! 9