Ana sayfa Dizi Haberleri Ekranlardan fazla uzak kalmak istemeyen Ekin Mert Daymaz yeni projesine odaklandı!

Ekranlardan fazla uzak kalmak istemeyen Ekin Mert Daymaz yeni projesine odaklandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayaller ve Hayatlar dizisiyle BeinConnect ekranından hayranlarıyla buluşan Ekin Mert Daymaz’dan güzel haberler var. Yakışıklı oyuncu hayranlarıyla arayı açmamakta kararlı. Zira Daymaz, yeni projesini belirlemek için hummalı bir çalışma içerisinde.

Oyuncu Ekin Mert Daymaz, Bein Connec’te yayınlanan Hayaller ve Hayatlar dizisi ile bir süredir ara verdiği ekranlara geri dönüş yaptı. Yakışıklı oyuncu dizide, parayla arasını iyi tutma derdinde ama çok fazla sorumluluk almayı da sevmeyen bankacı Emre karakterine hayat veriyor.

Hayaller ve Hayatlar dizisi çok beğenilen bir dizi oldu. Ancak 16 bölüm ve bir sezon olarak çekildi. Görünen o ki dizinin ikinci sezonuyla ilgili herhangi bir girişim yok. Hayranlarıyla arasını açmak istemeyen Ekin Mert Daymaz da yeni projesi için kolları sıvamış durumda.

Ekranlardan fazla uzak kalmak istemeyen Ekin Mert Daymaz yeni projesine odaklandı! 7

Yakışıklı oyuncu gazetecilere yaptığı açıklamada halen 3-4 senaryo okuduğunu söyledi. Bunlardan ikisinin çok beğendiğini ve aralarında seçim yapacağını belirten Daymaz, yaz sezonunda ekranda olmayı hedeflediğini de sözlerini ekledi. Bu sözleri Ekin Mert Daymaz hayranlarını da haliyle mest etti.

Çilek Kokusu’yla kariyerinin çıkışını yapan Ağlama Anne, Payitaht Abdülhamid, Savaşçı gibi dizilerde rol alan Ekin Mert Daymaz kısa süre önce ilk sinema filmini çekmişti. Daymaz, Obsesyon isimli filmde başrolü Ege Kökenli’yle paylaşmıştı.

NE Film tarafından çekilen Obsesyon’un yönetmen koltuğunda Eray Altay oturuyor. Filmin çekimleri İstanbul’un farklı semtlerinde gerçekleştirildi ve yaklaşık üç hafta sürdü. Oyuncu kadrosunda Sarp Can Köroğlu ile Burcu Karakaya’nın da yer aldığı gerilim türü filmde Ekin Mert Daymaz ve Ege Kökenli’nin nasıl bir çift olacağı da büyük merak konusu.