Ana sayfa Sosyal Medya Akıncı dizisinden sonra Büşra Develi yeniden televizyon dizilerine dönebilir!

Akıncı dizisinden sonra Büşra Develi yeniden televizyon dizilerine dönebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Büşra Develi, yaz dönemini dinlenerek geçiren oyunculardan birisi oldu. Bu süreçte gelen projeleri kabul etmeyen oyuncu, Eylül ayında başlayacak yeni sezon için gelen teklifleri ise değerlendirmeye aldı.

Ünlü oyuncu, televizyonda en son atv ekranında yayınlanan Akıncı dizisinde başrolde yer aldı. Şükrü Özyıldız ile birlikte bu diziye büyük emek veren oyuncu, ayrıca bu dizide bir de talihsizlik yaşadı. 20 bölüm süren Akıncı dizisinin ilk sezonunun ardından devam edeceği duyurulmuştu. Ancak atv, yeniden diziye dönüş yapmak istemedi ve proje sessiz sedasız bitirildi.

Akıncı dizisinin ardından dijital dizi Erkek Severse’de Zeynep Uysal olarak izlediğimiz oyuncu, 26 bölüm süren bu projede daha rahat bir çalışma ortamı buldu. 45 dakikalık bölümler nedeniyle televizyon dizilerine nazaran sette çok daha planlı bir çalışmanın içinde yer alan Büşra Develi, televizyon dizilerini de özledi.

Oyuncu, yaz dönemi için bir şey yapmadığını ama kış dönemi için gelen projeler olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Hiçbir şey yapmıyorum, yaşıyorum. Şu an verebileceğim hiçbir bilgi yok. Yazın dinleniyorum. Sezon için var birkaç proje. Ama henüz netleşmiş bir şey yok.”

Akıncı dizisinden sonra Büşra Develi yeniden televizyona dizilerine dönebilir! 48

Büşra Develi, yaz dönemini dinlenerek geçiriyor ama Eylül ayında başlayacak kış sezonu için ise gelen projeleri değerlendirdiğini belirterek, televizyon dizilerine geri dönme konusunda istekli görünüyor.

Dijital veya televizyon işi ayırımı yapmayan oyuncu, kendisine farklı mecralarda yayınlanmak üzere teklifler geldiğini ama karar vermediğini ve ne yapacağının henüz net olmadığını belirtti.

“İçime hangisi sinerse onu kabul edeceğim” diyerek televizyon dizilerine de yeşil ışık yakan Büşra Develi, yaz döneminde dinlenmenin yanı sıra ev değişikliği yaptığını da vurguladı.

Aşk hayatında da kimsenin olmadığının altını çizen oyuncu, yalnız olduğunu da bir kez daha ifade etti.