Ana sayfa Dizi Haberleri Yoksa ulusal kanal için bir proje mi geliyor: Büşra Develi’ye göre ulusal kanalda dizinin tadı bambaşka!

Yoksa ulusal kanal için bir proje mi geliyor: Büşra Develi’ye göre ulusal kanalda dizinin tadı bambaşka!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay –En son Erkek Severse isimli diziyle hayranlarının karşısına çıkan Büşra Develi bir süredir tatilde. Bir yandan tatil yapan bir yandan yeni projeler için görüşmelerini sürdüren Develi, dijital platformda çalışmanın rahatlık sunduğunu ama ulusal kanal için dizi çekmenin ise tadının bambaşka olduğunu söyledi.

Oyuncu Büşra Develi en son Bein Connect platformunda yayınlanan Erkek Severse adlı yapımda rol aldı. Dizide Alperen Duymaz ile partner olan Büşra Develi’nin hayranları, Aslı Zengin’in hikayesini yazdığı romantik komedi yapımını çok beğendi.

Büşra Develi Erkek Severse dizisi sona erdikten sonra bir süreliğine setlere ara verdi. Başarılı oyuncu yaptığı açıklamada yaz aylarını tatil yaparak geçirmek istediğini söyledi. İstanbul’da gazetecilere yakalanan Büşra Develi yeni proje açıklaması yapmadı ancak son zamanlarda oyuncular için bir alternatif olan dijital platform dizileriyle ilgili fikrini söyledi.

Yoksa ulusal kanal için bir proje mi geliyor: Büşra Develi’ye göre ulusal kanalda dizinin tadı bambaşka! 7

Milliyet gazetesinin haberine göre Büşra Develi, dijital platform için çekilen dizilerde çalışma şartlarının daha rahat olduğunu söyledi. Ancak ulusal kanala dizi çekmenin tadının ise bambaşka olduğunu belirtti. Büşra Develi’ye göre dijital platforma çekilen diziler kısa sürede unutuluyor. Ulusal kanal için çekilenler ise çok daha kalıcı oluyor.

Son yıllarda birçok ünlü oyuncu ulusal kanallardansa dijital platformlar için çekilen dizilere yöneldi. Disney Plus’ın da eklenmesiyle oyuncular için dijital platform seçeneği arttı. Dijital platform dizilerinin bölüm sürelerinin daha kısa olması ve haftalık çekilmemesi hem oyuncular hem de set ekibi için daha rahat bir çalışma ortamı sunuyor.

Büşra Develi’nin yeni projesi de merakla bekleniyor. Oyuncu kısa süre önce yaptığı açıklamada bu yazı dinlenerek geçirmek istediğini söylemişti. Develi, “Netleşen bir projem yok ama yazı dinlenerek geçirmek istiyorum. Yeni sezonda gelen işlere göre dijital mi TV mi olur diye karar vereceğim” şeklinde konuşmuştu.