Ana sayfa Sosyal Medya En son Erkek Severse dizisinde rol alan oyuncu Büşra Develi yazı dinlenerek geçirmek istiyor!

En son Erkek Severse dizisinde rol alan oyuncu Büşra Develi yazı dinlenerek geçirmek istiyor!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Oyuncu Büşra Develi en son Bein Connect platformunda yayınlanan Erkek Severse adlı yapımda rol aldı.

Dizide Alperen Duymaz ile partner olan Büşra Develi’nin hayranları, Aslı Zengin’in hikayesini yazdığı romantik komedi yapımını çok beğendi.

Büyülü bir aşk masalını izleyicilerin karşısına getiren Erkek Severse dizisinde, Alperen Duymaz ile Büşra Develi ikilisinin çok iyi partner olması da hayranlarını oldukça mutlu etti.

En son Erkek Severse dizisinde rol alan oyuncu Büşra Develi yazı dinlenerek geçirmek istiyor! 7

Büşra Develi’nin yeni projesi merakla bekleniyordu. Oyuncu, bu yazı dinlenerek geçirmek istediğini söyledi. Güzel oyuncu basın mensuplarına yaptığı açıklamada;  “Netleşen bir projem yok ama yazı dinlenerek geçirmek istiyorum. Yeni sezonda gelen işlere göre dijital mi TV mi olur diye karar vereceğim” şeklinde konuştu.

Erkek Severse’de ‘Zeynep’ karakterine hayat veren oyuncunun hayranları dizinin 2-3 sezon sürmesini bekliyordu ancak yapım, sadece bir sezon olarak planlandı.

Dizinin 26 bölüm olarak planlanması sadık izleyicilerini mutsuz etti. Erkek Severse’nin birkaç sezon sürmesini bekleyenler için bu durum üzüntü kaynağı oldu. Dizi aynı zamanda Bein Connect platformunda en çok izlenen içeriklerden birisi olarak öne çıktı.