Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Erkek Severse dizisinden sonra Çağrı Çıtanak’ı bu halde görenler çok şaşırdı!

Erkek Severse dizisinden sonra Çağrı Çıtanak’ı bu halde görenler çok şaşırdı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Çağrı Çıtanak, ralli pilotluğu hayalini gerçekleştirdi. Uzun süredir ilgilendiği otomobil sporlarında bir yıldır ralli eğitimi alan Çağrı Çıtanak, spor kariyerinin Bursa’daki ilk yarışında birincilik kürsüsüne çıktı. Geçtiğimiz ay Bein Connect platformunda final yapan Erkek Severse isimli dizide izlediğimiz oyuncu, son haliyle hayranlarını bir hayli şaşırttı.

Geçtiğimiz hafta sonu 2022 Tosfed Baja Kupası’nın ilk ayağı olan Bursa yarışında Becce Motorsport takımından Mert Becce ile birlikte co-pilot olarak yarışan Çağrı Çıtanak, en iyi süre (Best Time), kendi sınıfında (S2) birincilik ve genel klasmanda birincilik alarak ilk yarışında tam üç kupa ile bir ilke imza attı.

Erkek Severse dizisinden sonra Çağrı Çıtanak'ı bu halde görenler çok şaşırdı! 8

Sen Çal Kapımı, İkimizin Sırrı, Erkek Severse gibi dizilerde rol alarak büyük bir hayran kitlesi edinen oyuncu, ”Yıllardır seyirci olarak yaşadığım yarış tutkusunu artık arabanın içinde yaşamaya karar verdim. Hayatımın ilk yarışında üç kupa aldım. Çok mutluyum. Başarmak istemekle başlıyormuş. Bir kez daha hatırlamış oldum ’ ’dedi.

Başarılı oyunculuğunun yanı sıra yarış tutkunu olan Çıtanak, uzun zamandır kurduğu pilotluk hayaline takımın diğer co-pilotu olan Sertaç Tatar’dan eğitim alarak başladı.

Erkek Severse dizisinden sonra Çağrı Çıtanak'ı bu halde görenler çok şaşırdı! 9

Sezona 16-17 Temmuz Düzce, 29-30 Ekim Bolu ve 26-27 Kasım Denizli yarışlarıyla devam edecek. Bu sene için hedefin Tosfed Baja Kupası ve Transanatolia’yı birincilikle tamamlamak ve tüm kupaları takımıyla toplamak olduğunu belirtti.