Ana sayfa Sosyal Medya Baht Oyunu’nun Rüzgar’ı İdris Nebi Taşkan gözleriyle sosyal medyayı salladı!

Baht Oyunu’nun Rüzgar’ı İdris Nebi Taşkan gözleriyle sosyal medyayı salladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu İdris Nebi Taşkan, son dönemde ekranların aranılan isimleri arasında yer alıyor. Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı ‘Civan’ karakteriyle geniş bir kitle tarafından tanınan oyuncu, sonrasında rol aldığı Baht Oyunu dizisiyle de kariyerinde sıçrama yaptı.

Kanal D dizisi Baht Oyunu’nda ‘Rüzgar’ karakterine hayat veren İdris Nebi Taşkan sadece oyunculuğuyla değil yakışıklılığıyla da adından söz ettiriyor.

Baht Oyunu’nun  17 bölüm süren ekran macerasından sonra henüz adı yeni bir projeyle gündeme gelmeyen oyuncu  şimdilerde dinleniyor. Oyuncu, sevenleriyle sosyal medya paylaşımları vasıtasıyla hasret gideriyor.

İdris Nebi Taşkan’ın son instagram paylaşımı sosyal medyaya damgasını vurdu. Oyuncunun gözlerinin mavisiyle uyumlu gömlek rengi ile ceket kombini hayranları tarafından çok beğenildi.

Baht Oyunu'nun Rüzgar'ı İdris Nebi Taşkan gözleriyle sosyal medyayı salladı! 7

Oyuncunun paylaşımı yüzlerce yorum aldı. takipçileri yorumlarında özellikle gözlerine vurgu yaptılar. Fotoğrafa, ‘Yavrum baban nereli, nereden bu kaşın gözün temeli’ ve ‘Woooow blue eyes’ gibi pek çok yorum yapıldı. Oyuncunun yurt dışından pek çok hayranı da fotoğrafa yorum yaptı.

Spor yaptığı anları da sık sık sosyal medyadan paylaşan İdris Nebi Taşkan, düzgün fiziğiyle de dikkat çekiyor. Yorumlardan anlaşılıyor ki hayranları İdris Nebi Taşkan’ı özledi ve en kısa sürede yeniden ekranlarda görmek istiyor.

Bir röportajında, rol ayırımı yapmadığını belirten oyuncu, bir karakteri severse ve bir projeye inanırsa orada bulunmak istediğini ifade ederek, “O projede yer almak istiyorsam, tüm kalbimle elimden gelenin en iyisinin bir fazlasını yaparak karakterimi yaşatmaya çalışıyorum” şeklinde konuşmuştu.