Ana sayfa Sosyal Medya 2021’in yıldızı Hande Erçel oldu! Türkiye en çok onu konuştu!

2021’in yıldızı Hande Erçel oldu! Türkiye en çok onu konuştu!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç yıldız Hande Erçel için 2021 hayatının dönüm noktası oldu. Sen Çal Kapımı dizisi ile adını Türkiye sınırlarından çıkarıp dünya çapına ulaştıran Hande Erçel, 2021 yılında hakkında en çok haber yapılan isim oldu.

Hande Erçel başarıya doymuyar. 2021 yılı resmen Hande Erçel’in yılı oldu. Genç oyuncu 2021 yılı süresinde o kadar çok başarı elde etti ki kariyer yolunda çok büyük bir atılım yaptı. Hande Erçel bu yıl elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekledi.

Buna göre Habermetre isimli araştırma şirketi tarafından yapılan araştırmada 2021 yılında haberlere en çok konu olan 10 isim belirlendi. Sıralamanın birincisi Hande Erçel oldu. Erçel, 24 bin 399 habere konu oldu ve toplamda 95 milyon 774 bin 497 okunmayla listeye girerek aynı zamanda en çok konuşulan kadın oyuncu unvanını elde etti.

2021’in yıldızı Hande Erçel oldu! Türkiye en çok onu konuştu! 7

Gerçek hayatta da sevgilisi olan Kerem Bürsin’le başrolünü paylaştığı dizinin ardından Hande Erçel, ününü katbekat artırmayı başarmıştı. Bu başarısının ardından Erçel özellikle sosyal medyanın en güçlü isimlerinden biri haline geldi.

Sosyal medyada takipçi sayısını son hızla artıran Erçel’in Instagram’da şu anda 26 milyon takipçisi bulunuyor. Hande Erçel bu rakamla dünyanın en büyük yıldızlarını bile geçmiş durumda. Dünya starı Madonna’nın instagramdaki takipçi sayısı 17.3 milyon iken Angelina Jolie’yi ise sadece 11.8 milyon kişi takip ediyor.

Sosyal medyasını çok etkin bir şekilde kullanan Hande Erçel bir süre önce bir mücevher markasının yüzü olmuştu. Güzel yıldız marka için çekilen tanıtım filmini paylaştıktan sadece 24 saat sonra 3 milyondan fazla izlenme rakamına ulaşmıştı.

Bu başarının ardındaki en büyük gerçek hiç kuşkusuz Sen Çal Kapımı dizisini şu ana kadar 85 ülkede gösterilmesi. Dünyanın neredeyse yarısı Sen Çal Kapımı izleyince güzel yıldızın takipçi sayısı da hızla artıyor.