Ana sayfa Sosyal Medya Bakalım aldığı riske değecek mi? Onur Buldu için büyük gün geldi çattı!..

Bakalım aldığı riske değecek mi? Onur Buldu için büyük gün geldi çattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Komedi rollerinin aranılan isimlerinden olan Onur Buldu, uzun yıllar boyunca Güldür Güldür Show ekibinin bir parçası oldu. ‘Bilal’ karakteri ile uzun yıllardır hem sahnede hem de televizyon ekranında sevenlerinin ilgisini gören oyuncu, bu sezon  bambaşka bir yolculuğa çıkarak hayranlarını şaşırttı.

Güldür Güldür Show ekibinden ayrılan Onur Buldu,  Exxen dijital platformu için Sizi Dinliyorum adlı diziyi çekti. Oyuncunun farklı karakterleri canlandırdığı Sizi Dinliyorum, bugün platformda yayına girdi.

Onur Buldu ve canlandırdığı karakterler, Sizi Dinliyorum’da eşsiz bir ilişki terapisi deneyimi sunacak. Dizi özellikle Güldür Güldür Show’da oyuncunun canlandırdığı ‘Bilal’ karakterinin fanları tarafından merakla bekleniyordu.

Bakalım aldığı riske değecek mi? Onur Buldu için büyük gün geldi çattı!.. 7

Kahkahanın bir an olsun eksik olmayacağı Sizi Dinliyorum’u merakla bekleyen izleyiciler, diziyi bugünden itibaren Exxen’de izleyebilecek.

Sizi Dinliyorum aynı zamanda ekranlarda yer almaya başladığı 2013 yılından itibaren Güldür Güldür Show programıyla hayranlarının karşısına çıkan Onur Buldu için de bir sınav niteliği yaşıyor.

Oyuncunun bazı hayranları Güldür Güldür Show programını bırakmasına üzülürken bir kesim hayranı ise Onur Buldu’nun Sizi Dinliyorum ile kariyerinde farklı bir yola girmesine sevindi.