Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinden sonra Destan ile birlikte Ebru Şahin daha da kıymetlendi!

Hercai dizisinden sonra Destan ile birlikte Ebru Şahin daha da kıymetlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinin 3 sezon süren büyük başarısında en büyük pay sahiplerinden birisi Ebru Şahin olmuştu ve milyonlarca izleyicinin hayranlığını kazanması da kariyerindeki en büyük kazanım oldu.

Ebru Şahin, Reyyan rolü ile geniş bir izleyici kitlesini etkilemekle kalmadı, dünyanın dört bir yanına da ismini duyurdu. Sonrasında ise dinlenmek yerine Destan gibi çok özel bir proje için eğitimler alan, 28 bölümlük projede başrolün hakkını veren bir Ebru Şahin gördük.

Oyuncu, aldığı dövüş eğitimleri ile birlikte artık bu tür yapımlarda rol alma konusunda çok büyük bir deneyim de kazanmış oldu. Destan dizisinin, Uluslararası 17: Seul ödüllerinde Mahkum ile birlikte birincilik elde etmesi de çok önemli bir gelişme olarak gözüküyor.

Geçtiğimiz hafta 28. ve final bölümü yayınlanan Destan birkaç gün sonra dünya çapındaki 39 ülkeden 225 dizinin arasında birincilik elde ederek ne kadar başarılı bir iş olduğunu ispatladı. Destan dizisinin bu büyük başarısı da yine Ebru Şahin’in kariyerine altın harflerle yazıldı.

Hercai dizisinden sonra Destan ile birlikte Ebru Şahin daha da kıymetlendi! 8

Genç oyuncu, son beş yıllık dönemde birbirinden etkili performanslar sergiledi ve çok çalışmasının karşılığını da milyonların sevgisini kazanarak aldı.

Destan dizisi ödül kazanınca birçok izleyici projenin neden bitirildiğini bir kez daha sorgulamaya başladı. Destan devam etseydi çok iyi reytingler alabilir miydi, bunu bilemeyiz. Ancak final bölümüne çok fazla ilgi gösterilmediği gerçeğini de söylemek gerekiyor.

Sonuç olarak Destan dizisi Türkiye’nin gururu olarak ömrünü tamamladı. Ancak bu dizi sayesinde bir kez daha yeteneklerini kanıtlayan Ebru Şahin için, kariyer çıkışı devam etti.

Ebru Şahin artık yeni proje teklifleri almaya başladı ve ilerleyen zamanlarda da kendisini geliştirecek yeni dizilerle ekranda olmaya devam edecektir.

Son beş yıllık süreçte başladığı noktadan şimdi geldiği nokta düşünüldüğü zaman, son yıllarda Türkiye’de kariyer zıplaması yaşayan ender kadın oyunculardan birisi olduğunu söyleyebiliriz.

Hercai dizisinden sonra Destan ile birlikte Ebru Şahin daha da kıymetlendi! 9

Ebru Şahin’in hayranları da şimdilerde heyecanla oyuncudan gelecek yeni haberleri beklemeye başladı. Oyuncunun iki büyük diziden sonra, bu kadar önemli bir aşama kaydetmiş iken bir proje seçimi yaparken artık çok daha özenli, titiz olmasını bekliyoruz. Bu durum da oyuncunun kendisine uygun bir proje bulması konusunda biraz sıkıntı çıkartabilir.