Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını’nın partnerleri Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, Gözde Kansu’yu da alıp bakın nereye gitmişler?

Yalı Çapkını’nın partnerleri Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, Gözde Kansu’yu da alıp bakın nereye gitmişler?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Sezonun en büyük çıkışını yapan dizisi Yalı Çapkını, bu hafta 8. bölümüyle ekrandaydı. Çetin Tekindor’un da başrolde yer aldığı dizinin iki genç oyuncusu Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, dizi ile birlikte gündemden düşmüyorlar!

Ferit ve Seyran olarak yer aldıkları dizideki atışmaları, kavgaları, kimi eğlenceli anlarıyla sosyal medyada binlerce paylaşıma neden oluyorlar. Ferit ve Seyran’ın komik halleri, diziyi izleyenler tarafından ilgiyle takip edilirken, iki oyuncunun 4-5 yıldır arkadaş oldukları ve birbirlerini çok iyi tanımaları neticesinde de bu sahnelerde daha rahat oldukları, röportajlarında kendi açıklamalarıyla öğrenildi.

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu, daha önce Öğretmen dizisinde de birlikte kamera karşısına geçmişti. Saraçoğlu’nun uzun zamandır beraber olduğu meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile Mert Ramazan Demir’in da arasının çok iyi olduğu ve birlikte çok vakit geçirdikleri de yaptıkları paylaşımlarla görülüyor.

Yalı Çapkını'nın partnerleri Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, Gözde Kansu'yu da alıp bakın nereye gitmişler? 7

Ekranın uyumlu partnerleri olarak çok sevilen Demir ve Saraçoğlu, geçtiğimiz günlerde, dizide Ferit’in annesi Gülgün’e hayat veren Gözde Kansu’yu da alıp Sıla konserini izlemeye gittiler. Harbiye Açık Hava’da yapılan konser için buluşan iki oyuncuya Kansu ile birlikte Yalı Çapkını dizisinin yönetmeni Burcu Alptekin de eşlik etti.

Dizinin setinden fırsat bulup gittikleri konserde çekilen pozlarını Gözde Kansu, “Çapkınlar Sıla Sever” notuyla paylaşarak Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir hayranlarına da güzel bir sürpriz yaptı. İki başarılı genç oyuncunun, gerçek hayatlarında da iyi arkadaş olmaları ve birlikte vakit geçirmeleri, ekran önündeki uyumlarına da yansımakta olduğu anlaşılıyor.