Ana sayfa Dizi Fragmanları Balkan Ninnisi dizisi adım adım mutlu sona doğru gidiyor!

Balkan Ninnisi dizisi adım adım mutlu sona doğru gidiyor!

tarafından ker_def

TRT 1’in uzun yıllar sonra yurtdışında çekilen ve büyük beğeni toplayan dizisi “Balkan Ninnisi”, her hafta izleyicilerin buluşma ilgi odağı oluyor. Dizinin 15. bölümü, 11 Ekim Salı akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına geliyor. Dizide Emre Bey ile Merih Öztürk’ün canlandırdıkları Ertan ile Jovanka’nın aşk acısının nasıl sonuçlanacağını izleyiciler heyecanla bekliyor.

Balkan Ninnisi dizisinin 15. bölümünden paylaşılan fotoğraflarda Ertan ile Jovanka’nın aşk acısının adım adım mutlu sona doğru ilerlediğine yönelik görüntüler bulunuyor. Dizinin eğlenceli hikayesinde neler olacağı ile ilgili bazı detaylar da ortaya çıktı.

Balkan Ninnisi dizisi adım adım mutlu sona doğru gidiyor! 7

Dizinin, 11 Ekim Salı akşamı TRT 1’de yayınlanacak 15. bölümünde de yine birbirinden komik ve eğlenceli olaylar birbirini takip edecek. Balkan Ninnisi dizisinin 15. yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle:

“Nina’yla ilgili gerçeklerin peşine düşen Süleyman, Neriman ve Elena’nın sakladığı mektupları öğrenir. Neriman’ın, Süleyman tarafından bağışlanmak için tek bir şansı vardır: Süleyman’ın gerçekleri öğrenmek için Nina’ya yazacağı mektubu, onu bulup iletecektir. Çaresiz kalan Neriman, abisi için her şeyi göze alır ve Elena’nın kapısını çalıp yardım ister.

Diğer yandan Jovanka ve Ertan, aşk acısı çekerken, onları barıştırmak için elinden geleni yapan Daniel ve Güldaniye Hala, amaçlarına ulaşabilecek mi?

Mektubu alan Nina, 35 yıl sonra Süleyman’la görüşmeye gelecek mi?”

Çekimleri Üsküp’te devam eden “Balkan Ninnisi”, etkileyici ve eğlenceli hikayesiyle olduğu kadar usta oyuncu kadrosunun müthiş performansları ve Balkan müziğinin sevilen örnekleriyle de büyük ilgi görüyor.

Senaryosunu Uğur Uzunok, Abdülhamid Işık, İdris Meydi, Alev Uzma, Ozan Ayaz ve Esma Koç’un kaleme aldığı “Balkan Ninnisi” dizisinin müzikleri de büyük ilgi görüyor. Dizinin müziklerini Alper Atakan yapıyor.