Ana sayfa Dizi Haberleri O Kız dizisinde, Erkan Petekkaya’nın muhteşem performansının karşılığı izleyiciden gelmedi!

O Kız dizisinde, Erkan Petekkaya’nın muhteşem performansının karşılığı izleyiciden gelmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları Kanal D ekranında yayınlanan O Kız dizisinde çok başarılı bir Erkan Petekkaya performansı izlemekteyiz. Dizinin hikayesi derin ve izleyicilerde bıraktığı etki de çok yüksek. O Kız dizisinde Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu ile Dilin Döğer gibi başroldeki diğer oyuncular da rollerin hakkını veriyor.

Ancak Erkan Petekkaya bir başka… Özellikle de 45 yaşında olan ama 5 yaşındaki bir çocuğun sevgisi ve zekasıyla yaşayan Kadir karakterinde oyunculuk ustalık sergilediği gerçeğini görmek gerekiyor. İzleyicilerin ise diziye verdikleri önem, reytingler ile bir kez daha herkesi şaşırttı.

Kanal D’nin büyük beklentiler ile yayına aldığı O Kız dizisi ne yazık ki, izleyiciden beklediği karşılığı göremedi. Hem de Erkan Petekkaya’nın başarılı performansına rağmen dizi reytingler noktasında ciddi bir karşılık bulamıyor.

Milliyet gazetesi tv eleştirmenlerinden Sina Koloğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda O Kız dizisinin durumuna değindi. Koloğlu’na göre de reytingler iyi gitmiyor.

Sina Koloğlu, şöyle yazdı: “O Kız dizisi özellikle #ErkanPetekkaya’nın zor bir rolün üstesinden nasıl geldiğini göstermesi açısından önemli. Ama tam karşılığını alamadı şu ana kadar. Yani yine de sınıfı geçecek gibi görülüyor.”

O Kız dizisinin reytinglerde çok daha iyi sonuçlar alması bekleniyordu. Kuruluş Osman ile Gecenin Ucunda dizileri ile rekabet halindeki O Kız’ın reyting performansı şimdilik diziyi ayakta tutabilir ama bir miktar düşüş bile diziyi kritik bir noktaya sürükleyebilir.