Ana sayfa Dizi Fragmanları Balkan Ninnisi dizisi izleyicileri muhteşem bir atmosfere götürecek!

Balkan Ninnisi dizisi izleyicileri muhteşem bir atmosfere götürecek!

tarafından ker_def

TRT 1’in yaz sezonunda ekrana getireceği, uzun yıllar sonra yurtdışında çekilen en iddialı yapımlardan biri olan “Balkan Ninnisi”nin ikinci tanıtımı da yayınlandı. Çekimlerine geçtiğimiz hafta Üsküp’te başlanan dizinin ikinci tanıtımı da büyük ilgi gördü.

Köfteci Süleyman, izleyicileri Üsküp’e davet ediyor… TRT 1 izleyicileri, dizinin başrol oyuncuları Erdal Özyağcılar ve Özlem Türkad’ın yer aldığı tanıtıma büyük ilgi gösterdi. Özyağcılar’ın Köfteci Süleyman, Türkad’ın ise Neriman karakteriyle Üsküp’teki köfteci dükkanından ve Türk Çarşısı’ndan seslendiği tanıtım ilgi odağı oldu. Sosyal medyada paylaşım yaparak beğenilerini dile getiren izleyiciler, “Balkan Ninnisi”nin yayınını özlemle beklediklerini ifade ettiler.

Vardar Nehri’nin ikiye böldüğü, Taş Köprü’nün birleştirdiği, Makedonya’nın başkenti Üsküp’te geçen imkansız bir aşk hikayesini anlatan “Balkan Ninnisi”, yakında TRT 1 ekranlarına gelecek.

Usta oyuncu kadrosu, samimi ve eğlenceli hikaye… Balkan insanının samimi, son derece içten, neşeli ve eğlenceli öykülerini anlatan dizi, usta oyuncu kadrosuyla dikkat çekecek.

Sanat dünyasının usta isimleri Erdal Özyağcılar ve Özlem Türkad’ın, başrolleri Emre Bey ve Merih Öztürk’le paylaştığı dizide, Hakan Boyav, Can Kolukısa, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Emine Halil, Burak Rahman, Süleyman Kara, Kaan Turgut ve Erban Saban rol alıyor.

Farklı milletlere mensup iki gencin imkansız aşkı… “Balkan Ninnisi”, tam 600 yıl Osmanlı şehri olarak kalmış, bir tarafında Türk ve Arnavutların diğer yanında Makedonların yaşamlarını sürdürdüğü Üsküp’te, farklı milletlere mensup iki gencin, sevdaları uğruna imkansızı başarmak için verdikleri mücadelenin öyküsünü anlatıyor.

Önceden hayatları kesişen, kaderin cilvesi olarak tarihi bir konakta buluşan Türk ve Makedon aileler ile birbirini ölesiye seven iki gencin yaşamlarından kesitleri ekranlara yansıtacak “Balkan Ninnisi”nin yapımcılığını Yalçın Arı ve Uğur Uzunok, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca ve Volkan Kapkın üstleniyor.

Dizi, müzikleriyle de ilgi odağı olacak… Senaryosunu Uğur Uzunok, Nurullah Sevimli, Abdülhamid Işık ve Esma Koç’un kaleme aldığı “Balkan Ninnisi”, yüzyıllardır nesilden nesile geçen ve çok sevilen Balkan ezgileriyle Türk eserlerini aynı potada buluşturuyor. Dizi, müzikleriyle de ilgi odağı olacak. “Balkan Ninnisi”nin müziklerini Alper Atakan yapacak.