Ana sayfa Dizi Fragmanları Balkan Ninnisi dizisi izleyicilerin gönlünü kazanmayı başardı!

Balkan Ninnisi dizisi izleyicilerin gönlünü kazanmayı başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Balkan Ninnisi dizisi, TRT1 ekranında yakında izleyicilerle buluşacak. Dizinin yayınlanan tanıtımları izleyicilerin beğenisini kazandı. Makedonya’nın Üsküp ilinde çekimleri yapılan dizi bir aşk hikayesi kadar, farklı kültürlerin bir arada yaşamasının mümkün olduğunu da anlatan bir dizi olarak öne çıkacak.

Erdal Özyağcılar ve Özlem Türkad dizinin başrollerinde yer alıyor. Hem genç hem de tecrübeli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin güçlü bir hikayesi ve etkileyici bir kadrosu bulunuyor. Emre Bey ve Merih Öztürk de dizinin iki başrol oyuncusu ve onların canlandıracağı karakterlerin aşkı da izleyicilerin içini ısıtacak.

Balkan Ninnisi dizisi izleyicilerin gönlünü kazanmayı başardı! 8

Hakan Boyav, Can Kolukısa, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Emine Halil, Burak Rahman, Süleyman Kara, Kaan Turgut ve Erban Saban’ın kadrosunda yer aldığı Balkan Ninnisi dizisi daha ilk tanıtımlarda bile izleyicilerin beğenisini kazandı.

Vardar Nehri’nin ikiye böldüğü, Taş Köprü’nün birleştirdiği, Makedonya’nın başkenti Üsküp’te geçen imkansız bir aşk hikayesini anlatan Balkan Ninnisi dizisi yakında TRT1 ekranında olacak. Yaz döneminin neşeli hikayelerinden birisini izleyeceksiniz. Sosyal medyada yapılan yorumlarda dizinin ilk tanıtımları ile şimdiden izleyicilerin kalbini kazandığını görebilirsiniz.

Balkan Ninnisi dizisi izleyicilerin gönlünü kazanmayı başardı! 9

Özellikle aile olarak izlenebilecek diziler konusunda TRT1’in bir hayli başarılı olduğunu belirten izleyiciler, Elveda Rumeli dizisini de hatırlatan Balkan Ninnisi’ni keyifle seyredeceklerini belirten yorumlar yapıyor.

Hem komedi hem romantizm hem de farklı kültürlerin birlikteliğine odaklanan hikayesi ile yeni dizinin vereceği birçok mesaj var. Elveda Rumeli dizisindeki Sütçü Ramiz karakteri ile akıllara yerleşen Erdal Beşikçioğlu, şimdi bu dizide Köfteci Süleyman karakterini canlandıracak. Usta oyuncu, yeni rolüyle de izleyicileri etkilemeyi başaracaktır.

Senaryosunu Uğur Uzunok, Nurullah Sevimli, Abdülhamid Işık ve Esma Koç’un kaleme aldığı “Balkan Ninnisi”, yüzyıllardır nesilden nesile geçen ve çok sevilen Balkan ezgileriyle Türk eserlerini aynı potada buluşturuyor. Dizi, müzikleriyle de ilgi odağı olacak. “Balkan Ninnisi”nin müziklerini Alper Atakan yapacak.