Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol hayranları yerinde duramıyor! Kuş Uçuşu yarın yayında!

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol hayranları yerinde duramıyor! Kuş Uçuşu yarın yayında!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Netflix’in yeni Türk dizisi Kuş Uçuşu için geri sayım başladı. İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay hayranlarının dört gözle beklediği dizi, 3 Haziran’da Netflix’te izleyiciyle buluşuyor.

İlk defa 2017 yılında Kanal D’de yayınlanmaya başlayan Siyah Beyaz Aşk dizisinde partner olan Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol ikilisinin birlikteliği izleyici tarafından çok sevilmişti. Hayranları ikiliyi tekrar bir arada görmek için sabırsızlıkla bekliyordu.

Kuş Uçuşu’nda, Birce Akalay  ve İbrahim Çelikkol’a yeni neslin yetenekli oyuncularından Miray Daner eşlik ediyor. Dizide farklı nesilden iki kadının güç savaşı anlatılıyor.

Oyuncularıyla olduğu kadar ilginç hikayesi ile dikkat çekmesi beklenen yapımda, Y ve Z kuşağının arasındaki çatışma ekranlara taşınıyor.

Birce Akalay’ı deneyimli bir gazeteci olarak izleyeceğimiz dizide Miray Daner, Akalay’ın çalıştığı kanalda işe giren ve kendisini ispatlamaya çalışan Z kuşağı bir gazeteciyi oynuyor. İbrahim Çelikkol ise Birce Akalay’ın eski sevgilisine hayat veriyor. Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol hayranları yerinde duramıyor! Kuş Uçuşu yarın yayında! 7

Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in yaptığı, senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı Kuş Uçuşu dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda izleyenleri bir de sürpriz karşıladı. Nejat İşler’in hikaye anlatımıyla başlayan dizide ayrıca İrem Sak, Defne Kayalar ve Burak Yamantürk de rol alıyor.

Siyah Beyaz Aşk dizisinde birlikte rol aldıktan sonra arkadaşlıklarını da sürdüren ve iki iyi dost olan oyuncular Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol dizinin çekimlerini geçtiğimiz yıl tamamlamıştı. Akalay ve Çelikkol’un hayranları, Kuş Uçuşu’nun yayınlanmasını heyecanla bekliyorlardı.