Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Balkan Ninnisi dizisi Salı akşamlarının yeni gözde dizisi olabilir!

Balkan Ninnisi dizisi Salı akşamlarının yeni gözde dizisi olabilir!

tarafından ker_def

TRT 1’in yaz sezonunda ekrana getireceği, uzun yıllar sonra yurtdışında çekilen en iddialı yapımlardan biri olan “Balkan Ninnisi”nin afişi de yayınlandı. Çekimlerine Mayıs ayında Üsküp’te başlanan dizinin yayınlanan tanıtımları büyük ilgi gördü, sosyal medyada beğeni rekorları kırdı.

Sanat dünyasının usta isimleri Erdal Özyağcılar ve Özlem Türkad’ın başrolleri Emre Bey ve Merih Öztürk’le paylaştığı dizide, Üsküp’de yaşayan iki ayrı milletten ailelerin aynı konakta buluşmaları ve sonrasında ortaya çıkan ilginç olaylar konu ediliyor.

Balkan Ninnisi dizisi Salı akşamlarının yeni gözde dizisi olabilir! 7

Erdal Özyağcılar’ın ‘Köfteci Süleyman’, Özlem Türkad’ın ise ‘Neriman’ karakteriyle büyük ilgi çekeceği dizide, aynı konakta yaşayan iki gencin yaşadığı büyük aşk ve engellerle mücadelesi ekranlara yansıtılacak.

Vardar Nehri’nin ikiye böldüğü, Taş Köprü’nün birleştirdiği, Makedonya’nın başkenti Üsküp’te geçen etkileyici hikayesiyle büyük beğeni toplayacak “Balkan Ninnisi”, Balkan insanının samimi, son derece içten, neşeli ve eğlenceli öykülerini TRT 1 ekranlarına getirecek.

Usta oyuncu kadro ve genç yetenekler bu dizide buluştu…

Sanat dünyasının usta isimleri Erdal Özyağcılar ve Özlem Türkad’ın, başrolleri Emre Bey ve Merih Öztürk’le paylaştığı dizide, Hakan Boyav, Can Kolukısa, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Emine Halil, Burak Rahman, Süleyman Kara, Kaan Turgut ve Erman Saban rol alıyor.

Önceden hayatları kesişen, kaderin cilvesi olarak tarihi bir konakta buluşan Türk ve Makedon aileler ile birbirini ölesiye seven iki gencin yaşamlarından kesitleri ekranlara yansıtacak “Balkan Ninnisi”nin yapımcılığını Yalçın Arı ve Uğur Uzunok, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca ve Volkan Kapkın üstleniyor.

Dizi, müzikleriyle de ilgi odağı olacak…

Senaryosunu Uğur Uzunok, Nurullah Sevimli, Abdülhamid Işık ve Esma Koç’un kaleme aldığı “Balkan Ninnisi”, yüzyıllardır nesilden nesile geçen ve çok sevilen Balkan ezgileriyle Türk eserlerini aynı potada buluşturuyor. Dizi, müzikleriyle de ilgi odağı olacak. “Balkan Ninnisi”nin müziklerini Alper Atakan yapacak.