Ana sayfa Dizi Fragmanları Balkan Ninnisi dizisinde Ertan ile Jovanka’nın büyük aşk acısı!

Balkan Ninnisi dizisinde Ertan ile Jovanka’nın büyük aşk acısı!

tarafından ker_def

TRT 1’in uzun yıllar sonra yurtdışında çekilen ve büyük beğeni toplayan dizisi “Balkan Ninnisi”, her hafta izleyicilerin buluşma ilgi odağı oluyor. Dizinin sekizinci bölümü, 16 Ağustos Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına geliyor. Dizinin yeni bölümünde Emre Bey ile Merih Öztürk ikilisinin başarıyla canlandırdıkları Ertan ile Jovanka’nın aşk çıkmazından duygusal anlar izleyicilerin karşısına çıkacak.

Çekimleri Üsküp’te devam eden “Balkan Ninnisi”, etkileyici ve eğlenceli hikayesiyle olduğu kadar usta oyuncu kadrosunun müthiş performansları ve Balkan müziğinin sevilen örnekleriyle de büyük ilgi görüyor. Senaryosunu Uğur Uzunok, Nurullah Sevimli, Abdülhamid Işık ve Esma Koç’un kaleme aldığı “Balkan Ninnisi”, yüzyıllardır nesilden nesile geçen ve çok sevilen Balkan ezgileriyle Türk eserlerini aynı potada buluşturuyor. Dizinin büyük beğeni toplayan müziklerini Alper Atakan yapıyor.

Dizinin, 16 Ağustos Salı akşamı TRT 1’de yayınlanacak sekizinci bölümünde de yine birbirinden komik ve eğlenceli olaylar birbirini takip edecek, izleyiciler kimi zaman duygulanacak kimi zaman gülecek, zamanın nasıl akıp geçtiğini fark etmeyecek.

Konakta dengeler değişiyor… Geçen hafta yayınlanan bölümde, Üsküp’e sürpriz bir misafir, Güldaniye hala gelmiş ve konakta dengeler değişmişti. Bekarları, özellikle de Ertan’ı evlendirmek için kolları sıvayan Güldaniye hala, icraatlarına nasıl devam edecek, konaktakiler onunla neler yaşayacak dizinin 8. Bölümünde izleyeceğiz.

“Balkan Ninnisi”nin, 16 Ağustos Salı akşamı TRT 1’de yayınlanacak sekizinci bölüm özeti ise şöyle:

Konağa gelerek herkesin huzurunu kaçıran Güldaniye hala, Ertan’ı evlendirmek için yeni yöntemler uygulamaya hazırlanır. Onun tüm problemleri çözüp Ertan’ı evlendireceğine inanan Süleyman’ın ise keyfi yerindedir.

Tapunun gerçek çıkması, konaktaki kavgayı iyice büyütmüştür. Ailelerin kim gidecek tartışmaları gün geçtikçe artarken Süleyman, Daniel’e bir teklifte bulunur, o da bu teklifi kabul eder. Bunu duyan Neriman ve Elena ise çılgına döner. Elena Daniel’i konaktan kovarken, öfkesine yenilen Neriman da abisine onu artık görmek istemediğini söyler.

Bu arada Ertan’ı evlendirmek için yapılan ‘tıraş gecesi’ hüsranla sonuçlanmış, Ertan’a olan inancını o gece kaybeden Jovanka, duygularına karşılık bulamadığı için uzaklara gitmeye kalkmıştır…

“Balkan Ninnisi”, heyecan, dram ve eğlenceli sahnelerle dopdolu sekizinci bölümüyle izleyicileri, bu hafta da TRT 1 ekranlarında buluşturacak.