Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Balkan Ninnisi dizisine Sefo karakteriyle Yusuf Eker katıldı!

Balkan Ninnisi dizisine Sefo karakteriyle Yusuf Eker katıldı!

tarafından ker_def

Her hafta Salı akşamları TRT 1 izleyicilerinin buluşma noktası olan “Balkan Ninnisi” kadrosuna sevilen sanatçı Yusuf Eker de katıldı. Tasavvuf Müziği’nde seslendirdiği eserlerle ve başarılı oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Eker, dizide “Şefo” karakterini canlandırıyor.

Konağa gelir gelmez evdeki bekarları, Ertan (Emre Bey) ve Ayşen’i (Emine Halil) evlendirme çalışmalarına başlayan Güldaniye hala (Selviye İnci), 23 Ağustos Salı akşamı TRT 1 ekranlarına gelecek 9. Bölümde, bu konudaki aday arayışını hızlandıracak. Geçtiğimiz hafta izlediğimiz bölümde, müzisyen Şefo’yu (Yusuf Eker) Ayşen’e yakıştıran ve konaktakileri onun konserine götüren Güldaniye hala, Ayşen’in hoşnutsuzluğuna rağmen çöpçatanlık işinden vazgeçmeyecek.

Balkan Ninnisi dizisine Sefo karakteriyle Yusuf Eker katıldı! 8

ŞEFO’DAN AYŞEN’E NAĞMELER…

Ayşen’i görür görmez ona aşık olan ve sevdiğine şarkılar söyleyip besteler yapan Şefo, aşkına karşılık bulabilecek mi? Evlilik karşıtı olan, hiç kimseye bağlanmak istemeyen konağın müşkülpesent kızı Ayşen, güzel sesi ve güçlü yorumuyla kendisine nağmeler yakan bu iyi yürekli gence ilgi duyacak mı 9. Bölümde izleyeceğiz.

İZLEYİCİLER SOSYAL MEDYADA AYŞEN VE ŞEFO’YU BİRBİRİNE YAKIŞTIRDI

Balkan Ninnisi dizisine Sefo karakteriyle Yusuf Eker katıldı! 9

Dizinin 9. Bölüm tanıtımında Şefo ve Ayşen’i yan yana izleyen ve Şefo’nun yanık türkülerinden etkilenen “Balkan Ninnisi” izleyicileri, daha şimdiden bu çifti birbirine çok yakıştırdı ve Güldaniye Hala’ya hak vererek onları sosyal medyada dizinin yeni fenomen çifti ilan etti.

Şefo karakteriyle “Balkan Ninnisi” ailesine katılan Yusuf Eker, daha önce yine TRT 1’de yayınlanan “Payitaht Abdülhamid” dizisinde ‘Asaf Emre’ karakterine hayat vermiş, “Filinta” dizisinde ise ‘Çerkes Hasan’ karakterini canlandırmıştı.

İşte “Balkan Ninnisi’ dizisinin, 23 Ağustos Salı akşamı saat 20:00’de TRT 1’de yayınlanacak 9. Bölüm ikinci fragmanı: