Ana sayfa Dizi Haberleri TV8, yeni sezonda 3 yeni ve birbirinden iddialı diziyi ekrana getirecek!

TV8, yeni sezonda 3 yeni ve birbirinden iddialı diziyi ekrana getirecek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda kanalların birbirlerine kıyasıya rakip oluşturacak dizi hazırlıkları sürmekte. Eylül sezonuna kısa bir süre kala yaşanan bu hummalı çalışmalar, sezonun başlaması ile birlikte ekranda adeta bir bombardımana dönen dizi rekabetini de beraberinde getirecek!

İzleyici açısından da zor bir süreç yaşanacak! Bir önceki sezondan gelen ve beğenilen dizilerin yanı sıra yepyeni ve hepsi birbirinden iddialı diziler de izleyicinin markajına girecek. Dizi rekabetinde bir süredir ‘ben de varım’ diyen kanallar arasına tv8 de katılmıştı.

Acun Ilıcalı’nın patronu olduğu TV8, daha çok yarışmaları, programları ile izleyicinin takip ettiği bir kanal. Ancak son yıllarda bazı dizileri de ekrana getirmekte. Önümüzdeki sezonda ise 3 diziyi birden ekrana getireceği konuşulmakta.

TV Yazarı Sina Koloğlu, tv8’in Eylül sezonunda yayınlamaya hazırlandığı üç dizi hakkında bazı bilgiler verdi. Bu dizilerden Tuzak, geçtiğimiz süreçte ortaya çıkmıştı. Başrolünde Akın Akınözü’nün yer aldığı, henüz kadın başrolün belli olmadığı, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu ve İlayda Çevik’in de kadroda olduğu Tuzak dizisi için hazırlıklar sürüyor.

Bir intikam hikayesinin anlatılacağı konuşulan dizinin senaryosunu Eylem Canpolat kaleme almakta. Akın Akınözü’nün bir avukata hayat vereceği dizinin etkileyici bir hikaye olduğu da dillendirilmekte.

TV8, yeni sezonda 3 yeni ve birbirinden iddialı diziyi ekrana getirecek! 7

Bu arada TV8’in dizi sürprizlerinin sadece Tuzak ile bitmeyeceğini de Sina Koloğlu sosyal medya hesabından paylaştı. Koloğlu, tv8 kanalının, yeni sezonda üç iddialı yapımla izleyici karşısına geleceğini müjdeledi.

Verilen bilgiye göre, Tuzak ile birlikte iki dizinin daha hazırlıkları yapılmakta. Henüz ayrıntılar ortaya çıkmasa da bu dizilerden birinin dram, diğerinin ise bir aksiyon dizisi olacağı belirtiliyor.

İddiaya göre, aksiyon dizisinin, dünya çapında bir yapım olarak öne çıkacağı ifade ediliyor. Üç dizinin de yapım ekiplerinin başında ise bugüne kadar tv8’de yayınlanan pek çok başarılı yarışmanın beyin takımı olan üç isim, Esat Yontunç, İrem Kanan ve Bilgin Arslan yer alıyor.