Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Balkan Ninnisi dizisine sosyal medya fenomeni katıldı!

Balkan Ninnisi dizisine sosyal medya fenomeni katıldı!

tarafından ker_def

TRT 1’in uzun yıllar sonra yurtdışında çekilen büyük beğeni toplayan dizisi “Balkan Ninnisi” kadrosuna sosyal medya fenomeni, Rumelili Selviye İnci de katıldı.

Instagram ve Youtube’da yaptığı paylaşımlar, canlandırmalarla gönüllerde taht kuran, Balkanlar’da ve Türkiye’nin dört bir yanında ilgi odağı olan, binlerce fanı bulunan İnci, dizinin yedinci bölümünde, “Güldaniye hala” karakteriyle izleyicilerle buluşacak.

Köfteci Süleyman: “Öyle birini getireceğim ki tüm problemleri çözecek…” Altıncı bölümde Makedonların tapusunun gerçek olduğunu öğrenen Köfteci Süleyman (Erdal Özyağcılar), Neriman (Özlem Türkad) ve tüm Tahir ailesi büyük üzüntü yaşamıştı. Dizi işinin de iptal olduğu duyulunca Makedonların konağa iyice yerleştiği gerçeği ortalığı alev topuna döndürmüştü.

Balkan Ninnisi dizisine sosyal medya fenomeni katıldı! 7

Köfteci Süleyman, 9 Ağustos Salı akşamı TRT 1 ekranlarına gelecek yedinci bölüm tanıtımlarında izlediğimiz gibi sorunları kökünden çözecek bir müjdeyi ailesine veriyor ve “Öyle birini getireceğim ki tüm problemleri çözecek…” diyor.

Ertan (Emre Bey), Gülsüm (Gözde Çığacı) ve Ayşen (Emine Halil)’in halaları, Neriman’ın görümcesi Güldaniye, Köfteci Süleyman’ın daveti üzerine Üsküp’e geliyor.

Ailenin saygı duyduğu, çekindiği, açık sözlü, dobra ve inatçı hala Güldaniye, konağa gelip yaşananları dinleyince duruma el koyuyor ve tüm dengeler alt üst oluyor. Ertan ve Jovanka (Merih Öztürk) aşkının imkansız olduğu konusunda Neriman ve Süleyman’la hemfikir olan Güldaniye hala, bu sorunu kökünden çözmek için planlar yapıyor…

Bu planlar uygulanırken sorunlar çıkacak mı? Genç aşıkların yolları sonsuza dek ayrılacak mı? Makedonlar, konaktan gidecek ve Tahir ailesi eski huzurlarına kavuşacak mı? Balkan Ninnisi’nin yedinci bölümünde izleyeceğiz.