Ana sayfa Sosyal Medya Tuzak dizisine senaryo eleştirileri yapan Talat Bulut, karakterden çıkamayan meslektaşlarına ders!

Tuzak dizisine senaryo eleştirileri yapan Talat Bulut, karakterden çıkamayan meslektaşlarına ders!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Talat Bulut, şu sıralarda Tuzak isimli tv8 dizisinde rol alıyor. Dizinin final yapacağına yönelik iddiaları bizzat tv8’in sahibi Acun Ilıcalı yaptığı paylaşım ile yalanlamıştı. Tuzak dizisi anlaşılan 2023 yılında da yoluna devam edecek.

Dizinin senaryosundaki hatalara yönelik olarak Talat Bulut’un önceki hafta yaptığı eleştiriler de gündem olmuştu. Oyuncu, çok iyi başlayan bir karakterin daha sonra senaryoda bambaşka birisine dönüştüğünü eleştirisini yapmış ve dizinin senaristlerine göndermede bulunmuştu. Tuzak dizisi senaryo sıkıntısını bizzat başrol oyuncusunun da ifade ettiği bir ortamda yoluna devam ediyor.

Talat Bulut da sette yoğun şekilde çalıştıklarını söyledi. Yılbaşı öncesinde sete ara verileceği tahminini yapan Talat Bulut, “Tuzak dizisi devam ediyor ama henüz program belli değil. Yılbaşı yaklaştığı zaman set mi olacağız bilmiyorum ama iki gün öncesinden tatil verirler diye düşünüyorum. Çok yoğun çalışıyoruz” diye konuştu.

Tuzak dizisine senaryo eleştirileri yapan Talat Bulut, karakterden çıkamayan meslektaşlarına ders! 19

Canlandırdığı karakterin üzerine yapışması gibi bir durum olmadığını belirten Talat Bulut, karakterden çıkamadığını söyleyen meslektaşlarına da ince bir gönderme yaptı.

Oyuncu, şöyle konuştu: “Benim rolden çıkamama gibi bir durum yok. Benim için çok teknik bir şey. Tiyatro kökenli ve bir takım şeyleri teknik olarak çözdüyseniz, sadece kamera önünde duygularınızı aktarabilmek gerekiyor. ”

Selçuk Yöntem’in bir röportajında “İyi bir oyuncu görürsem kıskanıyorum” şeklindeki sözleri hatırlatılınca Talat Bulut, “”Ben de bir oyuncu görürsem kıskanacağım” diyerek bir kez daha eleştirel karakterini ortaya koydu.

2022 yılının nasıl geçtiği şeklindeki soruyu da yanıtlayan usta oyuncu, Türkiye’nin içinden geçtiği ekonomik sıkıntılara dikkati çekti. Oyuncu, “Son yılların çok iyi geçtiğini söyleyemeyeceğim. Yani benim statümdeki bir adam pahalılıktan, enflasyondan, hukuktan söz ettiği zaman troller saldırıyor. Ben öyle şeylere de takılmıyorum” dedi.