Ana sayfa Sosyal Medya Baraj dizisi bitti, geride ise gerçekleştirilen bir hayal sevinci kaldı!

Baraj dizisi bitti, geride ise gerçekleştirilen bir hayal sevinci kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baraj dizisi ilk çıktığında müthiş bir ilgi görmüştü. Pandeminin de ilk dönemiydi. 2020 yılının Mart ayında ilk 2 bölümü yayınlandı ve izleyicileri de mest etti. Ancak pandemi nedeniyle verilen aranın ardından geri dönüş pek de iyi olmadı. Baraj dizisi bu sezona kötü başlayan yapımlardan birisiydi. Bunun nedeni de hikaye anlatımındaki sıkıntılardı.

Fox TV projenin arkasında durdu ve ekip de hikaye anlatımı sorunlarını giderdi. Baraj dizisi bu sezon geri dönüş yapan ve kötü başlayıp, iyiye giden bir yapım olarak hafızalarda kaldı. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük çok başarılı performanslar ortaya koydu. Sonrasında Gizem Karaca da onlara katıldı.

Dizi aslında bir hayalin de gerçekleşmesine vesile oldu. 1977 yılında yayınlanan Baraj filminden yıllar sonra Yağmur Ünal, annesi Türkan Şoray’ın efsane filmini dizi yapma hayalini gerçekleştirmiş oldu.

Baraj dizisi bitti, geride ise gerçekleştirilen bir hayal sevinci kaldı! 7

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Baraj dizisiyle ilgili şu yorumuyla dikkatleri çekti:

“Baraj bir sezon yayınlandı ve 39 bölüm. Bu dizinin bir özelliği vardı: Orhan Aksoy’un yönettiği 1977 yapımı, Türk filminden uyarlama olması. Türkan Şoray ve Tarık Akan oynamıştı. 43 yıl sonra Şoray’ın kızı Yağmur Ünal hayalini gerçekleştiriyor ve annesinin filminin dizisi hayata geçiriyordu. Sadece bu yönü ile hatırlatmak ve fazla da konuşmamak lazım diye düşünüyorum.”