Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı final yaparken bir gerçeği de gözler önüne serdi!

Sefirin Kızı final yaparken bir gerçeği de gözler önüne serdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında ikinci sezonu ile yayın hayatına veda eden Sefirin Kızı dizisi, toplam 52 bölüm ekranda kaldı. Neslihan Atagül ile Engin Akyürek ikilisinin başrolünde başlayan dizi, Atagül’ün 2021 Şubat ayında yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ayrılmasının ardından Tuba Büyüküstün’ün katılımı ile devam etti.

Tuba Büyüküstün diziye adeta bir kurtarıcı edasıyla getirildi… Yani dizi zaten düşüş trendindeydi, Neslihan Atagül’ün ayrılığı ile iyice dibe vurmaması için Tuba Büyüküstün’e büyük bir bedel ödeyerek dizi kurtarılmaya çalışıldı. Bu seçimin altında yatan neden 6 yıl önce büyük başarılar kazanan Kara Para Aşk dizisinin etkisiydi… Tüm dünyada çok sevilen Kara Para Aşk’ta başrolde yer alan Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün ikilisinin yeniden bir araya gelmesinin reyting sıçraması yapacağı hesaplandı.

Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Sosyal medyada büyük bir patlama oldu. Tuba ve Engin yeniden buluşunca dizi hayranları bu durumdan çok memnun kaldı. Özellikle de yabancı hayanlar için bulunmaz bir fırsat idi…

Ancak Türk izleyicisi hikayenin gücüne ve etkinliğine baktığı için reytingler iyice düştü. Yani Tuba Büyüküstün çare olmadı. Bu da bir gerçeği ortaya döktü. Şöhretli isimler, eskiden tutan işlere bakıp da bir formül oluşturmak ve yeni formülün de izleyiciye geçeceğini ve projelerin kurtulacağını düşünmek gerçekçi değil.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da bu durumu ortaya koyan, şu ifadesiyle dikkat çekti:

“Diğer final yapan yapım ise ‘Sefirin Kızı’. Dizi tarihimizin en çok sevilen ve birlikte oynamaları için epey istek alan ikilisi Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün de kurtarmaya yetmedi.”