Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde Utku Ateş’in gelişi, Taner ve Dilek’i ayıracak mı?

Gönül Dağı dizisinde Utku Ateş’in gelişi, Taner ve Dilek’i ayıracak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları izleyicilerle TRT1 ekranında buluşmakta olan Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde hem eğlenceyle hem de duygusal sahnelerle karşılaşacaksınız. Berk Atan ve Gülsim Ali’nin başrolünde yer aldığı dizide Taner ve Dilek’in hikayesi ne olacak, tüm izleyiciler merakla bekliyor.

Cumartesi akşamlarına farklı bir hava katan, Anadolu’nun sıcacık kültürünü yansıtan ve eğlenceli konusunun yanı sıra, saf duyguları da açığa çıkartan bir dizi Gönül Dağı… Dizinin reytingleri de çok iyi gelmekte ve izleyiciler sosyal medya yorumlarında özgü dolu sözlerle Gönül Dağı’na olan beğenilerini ifade ediyor. Hikayenin naifliği ile birlikte oyuncuların ve karakter seçimlerinin de çok başarılı olduğunu gözlemliyoruz.

Diziye yeni bir oyuncu da katıldı. Dilek’in nişanlısı Serdar karakterinde Utku Ateş’i izleyeceğiz. Taner ve Utku’nun karşı karşıya geldiği anlar da 3. yeni bölümde izleyicileri heyecanlandıracaktır.

Utku Ateş, “Sezonun en kaliteli yapımlarından birine dahil olmak benim için mutluluk verici. Gönül Dağı’nda, Serdar girdikten sonra dengeler değişecek. Dilek ve Taner’in arasına karakedi gibi girecek Serdar karakterinin büyük ilgi göreceğini umuyorum” diyerek kendisinin de heyecanlı olduğunu belirtti.

İşte dizinin 3. yeni bölümünden yeni görüntüler:

Dizide yer alan diğer oyuncular şöyle: Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün.