Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisi öyle bir hale geldi ki, Yasak Elma bile yanında masum kalır!

Baraj dizisi öyle bir hale geldi ki, Yasak Elma bile yanında masum kalır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin salı akşamları ekrana gelen Baraj dizisi son haftalarda reytinglerini yükseltmesi ile dikkatleri çekti. Şimdiye kadar 22 bölümü yayınlanan dizinin hikayesindeki heyecan, izleyicilerin de artışı ile destekleniyor. Dizinin gidişatı ve hikayenin akıcılığı son dereceği iyi görünüyor.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yarucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü 19 Ocak Salı akşamı ekrandaki yerini alacak. Dizinin hayranları şimdiden bir hayli heyecanlı ve yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Fragmanlar ve özet bilgiler de yayınladı.

Dizinin yeni bölümünde entrikalar, oyunlar, olaylar havada uçuşacak. Nehir, Hakan’ın ölümünden sonra holdingdeki tüm hisselerin sahibi oldu. Hakan’ın her şeyi artık Nehir’in. Ortakları ise Nazım ve Bahar.. Bir de evlenme teklif ettiği Tarık… Baraj günlerine geri dönen Tarık ve Nehir, şimdi Nazım ve Bahar’a karşı büyük bir savaş başlatıyor.

Baraj dizisi öyle bir hale geldi ki, Yasak Elma bile yanında masum kalır! 7

Baraj dizisinin hikayesinin bu noktaya gelmesi izleyiciler açısında heyecanı yükselten bir detay ama olayların hızı ve akışı o kadar fazla ki Fox TV’nin diğer dizisi Yasak Elma’nın entrika dozunun bile üzerine çıkmış durumda.

İşte 23.bölümde yaşanacaklarla ilgili tüm detaylar: Nehir, Nazım’dan intikam almak için Tarık’a evlenme teklif etmiştir. Fakat intikamı bununla kalmayacak, ona ihanet eden herkesten hem mutluluklarını hem de ellerinde kalan her şeyi almak için uğraşacaktır.

Tarık, Zahra yerine Nehir ile evlenmeyi kabul ettiği takdirde Zahra’nın sırlarını saklamak için hiçbir sebebi kalmayacaktır… İşte 19 Ocak Salı günü yayınlanacak olan Baraj dizisinin 23. bölümünden 2. fragman: