Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde ayrılığa doğru bir gidişat var!

Baraj dizisinde ayrılığa doğru bir gidişat var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanan Baraj dizisinin 30. bölümünde büyük bir sır ortaya çıkacak… Bahar için Nazım”dan ayrılığın yolunu açabilecek bir durum yaşanabilir. Dizide Nazım ile Bahar evliliği adeta çatırdıyor… Bunun arkasında ise Nehir var…

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizide yine entrikalar peş peşe gelecek… 9 Mart Salı akşamı ekran başına geçenler hem Halil’in ölmemiş olduğunu görecek hem de Nehir’in Bahar’a karşı nasıl bir vurucu hamle yaptığına şahit olacaksınız.

Nikahtan bir gün önce Nehir ile birlikte olan Nazım, iki kadın arasında kalıyor ve olaylar patlak veriyor. Bahar, eşini Nehir’den kıskanıyor. Hamile olduğu için de özel ilgi istiyor. Ancak tam da o onda Nehir her şeyi değiştirecek hamlesini yapıyor.

“Ne var hamileysen, ben de hamileyim. Senden hamileyim Nazım. Dernek gecesini hatırla, nikahtan bir gece önce. Nazım hatırlasana…”

İşte Nehir’in ağzından çıkan bu sözler 30. bölüme damgasını vuracak. Bahar için ayrılığa doğru gidebileceği bir yolun başlangıcı da olabilir. Elbette ki senaryoyu artık tahmin etmek imkansızlaştı. Dizide entrikalar, oyunlar, planlar hiç durmuyor ve senaristlerin ne yapacağı da belli olmaz.

Ancak Nazım şimdi hamile olan eşi Bahar ve eski sevgilisi Nehir arasında kaldı. Nehir gerçekten hamile mi yoksa bu bir oyun mu? İşte bu da bir başka soru.

İşte Baraj 30.bölüm 2. fragmanı: