Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde ayrılık mı yaşanacak, ‘öldü’ diye bahsedilen kim?

Baraj dizisinde ayrılık mı yaşanacak, ‘öldü’ diye bahsedilen kim?

tarafından ker_def

Fox TV’nin sevilen dizilerinden Baraj, yaptığı büyük atak ile reytinglerde iyi bir konuma geldi. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü yine çok etkileyici olaylarla dolu olacak. Dizide bir karakter yere yığılıyor ve başında Nehir ile Zerrin var. “Öldü galiba” sözü duyuluyor ama bu karakter kim ve son durum ne bilinmiyor. Dizinin 29. bölümünden 2. fragmanda o sahneyi haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Nehir – Bahar savaşında yeni gelişmeler yaşanırken, Nazım ise bir ikilemde kalacak. Nehir’in uyuşturucu testinin negatif çıkması Nazım’ı şaşırtırken, Tarık’a giderek onunla kavga edecek. Ancak Nehir’e uyuşturucu veren kişi Tarık değil de Bahar olabilir mi?  Bir de Bahar’ın hamile olduğunun ortaya çıkması her şeyi allak bullak edecek. Dizinin yeni bölümünde Mert konusunda yaşanacak travma da dikkatlerden kaçmayacak.

Bahar, sonunda zorla da olsa Mert’i Nehir’den almayı başarır, fakat sebep olduğu travma hem onun hem de Nazım’ın büyük bir suçluluk hissetmesine sebep olur.

Nazım’ın vicdan azabı onun yine Nehir ile yakınlaşmasını sağlasa da bu yakınlık Bahar’ın müjdeli haberi ile son mu bulacaktır? Tarık, Zahra ve İbrahim ise hala yakalanmadan Meryem’in cesedinden kurtulmaya çalışmaktadırlar…

Baraj yeni bölümüyle Salı 20.00’de FOX’ta!