Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde bir ayrılık daha yaşandı!

Baraj dizisinde bir ayrılık daha yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Baraj dizisinde entrikalar ve olaylar bitmiyor. Senaryosu çok hızlı akan ve entrikaların fazlalığı nedeniyle de Yasak Elma dizisine bu konuda rakip olan Baraj, 30. yeni bölümü ile geliyor.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Gizem Karaca, Burak Yörük ve Sumru Yarucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde de inanılmazı güç olaylarla karışlaşacaksınız. Öncelikle öldüğü sanılan Halil gelecek ve her şey birbirine girecek.

Sonrasında ise Nehir, Nazım ile birlikte olduğu geceyi hatırlatacak ve Bahar’ı şoke edecek. Bahar hamile, şimdi Nehir de hamile olduğunu söylüyor. Hem de nikahtan bir gün önce birlikte oldukları geceyi Bahar’ın yanında söylüyor. Yani Baraj dizisinde işler fena karıştı.

Dizide bir de ayrılık var. Bahar’ın annesi Tülay ölüyor… Oğlu Hakan’ndan sonra anne de toprağa verilecek ve 30. bölümde cenaze sahneleri olacak. Tülay karakterine hayat veren oyuncu Sabriye Kara da böylece diziye veda etmiş olacak.

Baraj dizisinde bir ayrılık daha yaşandı! 7

Bahar, annesinin ölümünden sonra Nehir’i Nazım’dan uzaklaştırsa da Nehir, Tarık’ı kullanarak
Nazım’ı kıskandırmayı ve Nazım’ın ona gelmesini planlar.

Barajdan eski bir yüzün hayatlarına aniden girmesi ise herkesi altüst edecektir… İşte 9 Mart Salı akşamı Baraj dizisinin 30. yeni bölümünden dikkat çekici bir fragman: