Ana sayfa Dizi İzle Emanet 9 Mart Salı 132.bölüm fragmanı izle

Emanet 9 Mart Salı 132.bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle hafta içi buluşmakta olan Emanet dizisinde yeni bir hafta daha başladı… Bugün yeni haftanın ilk bölümü yayınlandı. 131.bölüme Yaman’ın öfkesi damgasını vurdu. Yayınlanan bölümde Seher’e karşı büyük bir öfke sergileyen Yaman, antipatik göründü… Bu tavırlar da konaktaki yaşamı bir hayli zorlaştırdı.

Peki şimdi Seher ne yapacak? İşte Emanet dizisi hayranları bu soruyu soruyor. İpuçları da 9 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan 132.bölüm fragmanında olacak. Yeni bölüm fragmanın izleyiciler merakla bekliyor. Emanet dizisinin 9 Mart Salı günü yayınlanacak olan 132. bölüm fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Bugün Emanet dizisinin 132. bölümünde başka neler olduğuna bakalım… Seher büyük bir şok yaşadı. Çünkü Yaman’ın öfkesi çok sert oldu. Seher hakkında karşısına çıkan delilleri gördükçe Yaman’ı durdurmak mümkün olmadı.

Yaman’ın hışmına uğrayan Seher artık bir karar vermek zorunda. Çünkü konakta bu şekilde şüphe içinde yaşaması hiç kolay değil. Peki Seher ne yapacak? Seher’i çok zor günler bekliyor…

İşte Emanet dizisi 131. bölüm fragmanı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.