Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik, yıllar önce abisiyle çekilen fotoyu, yeğenlerinin fotolarıyla yanyana koydu ve işte durum…

Burcu Biricik, yıllar önce abisiyle çekilen fotoyu, yeğenlerinin fotolarıyla yanyana koydu ve işte durum…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekrana son olarak Kırmızı Oda dizisiyle gelen Burcu Biricik, geçtiğimiz hafta diziye veda etmişti. Boncuk karakterini oynayan oyuncu, başarılı performansıyla yine övgüleri topladı. Boncuk’un, kimi zaman hüzünlendiren, kimi zaman üzen hikayesi sona erdi. Bu arada Burcu Biricik’in Kanal D için çekilecek Camdaki Kız isimli diziden gelen teklifi kabul ettiği de konuşuluyor.

Oyuncunun OGM Pictures tarafından çekilecek ve tıpkı Kırmızı Oda ile Masumlar Apartmanı’nın hikayesinin de alındığı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek olaylardan oluşan kitabından esinlenilecek dizide oynaması söz konusu.

Biricik’in kulis haberlerine bakılırsa rolü kabul ettiği söyleniyor. Önümüzdeki günlerde durum netleşecek. Bu arada ünlü oyuncu, instagram paylaşımlarıyla da hayranlarının markajında.

Fotoğrafçı Emre Yetkin ile mutlu bir evlilik sürdüren Biricik’in Bekir Biricik isimli bir abisi var. Evli olan abisinden de Eylül ve Atlas isimlerinde iki yeğeni var. Oyuncu zaman zaman onların fotoğrafını paylaşıyor.

Ancak bu kez abisi ile çocukluk fotoğraflarını alıp, yeğenlerinin fotoğrafıyla kolaj yaptı. Kız olan yeğeni kendisine çok benzeyen Burcu Biricik, abisini çok özlediğini de nota iliştirdiği paylaşımıyla dikkat çekti.

İşte o fotoğraf:

Burcu Biricik, yıllar önce abisiyle çekilen fotoyu, yeğenlerinin fotolarıyla yanyana koydu ve işte durum... 10

Burcu Biricik, yıllar önce abisiyle çekilen fotoyu, yeğenlerinin fotolarıyla yanyana koydu ve işte durum... 11

Burcu Biricik, yıllar önce abisiyle çekilen fotoyu, yeğenlerinin fotolarıyla yanyana koydu ve işte durum... 12

İşte oyuncunun yeğenleri Atlas ve Eylül…

Burcu Biricik, yıllar önce abisiyle çekilen fotoyu, yeğenlerinin fotolarıyla yanyana koydu ve işte durum... 13