Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde bir oyuncu ayrıldı, birisi daha gidebilir!

Baraj dizisinde bir oyuncu ayrıldı, birisi daha gidebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan Baraj dizisinin heyecanlı bölümlerine yenileri ekleniyor… Entrikanın dozunun git gide arttığı dizide bu durum bazı izleyicilerin canını sıksa da bundan memnun olan büyük bir izleyici kitlesi de var.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı Baraj dizisinin 31. yeni bölümü 16 Mart akşamı ekranda olacak. Yeni bölümde Meryem karakterinin ölümü ve onun Zahra’nın evine taşınması sahnelerinden kısa bir bölüm yayınlandı.

Dizide geçtiğimiz bölüm bir ters köşe yapılmıştı. Ölen Halil’in geri döndüğü sanılırken, ikiz kardeşi Halit ortaya çıkmıştı. Kardeşi Meryem’i arayan Halit sonunda onu bulacak. Hem de Zahra’nın evinde, ses yapan dondurucunun içinde…

Baraj dizisinde bir oyuncu ayrıldı, birisi daha gidebilir! 7

Halil gibi kardeşi Meryem de öldü. Baraj dizisinde Meryem karakterine hayat veren Kübra Dilara Çelen yapıma veda etti. Dizide izleyicilere bakılır ise Halil, Meryem derken Tarık ve İbrahim ikilisi, Halit’i de öldürüp seri katile bağlayabilir. Şamil Kafkas Halil karakterinden sonra Halit olarak da diziye yakında veda ederse şaşırmamak lazım.

Baraj dizisinin 31.bölümünden 2. fragman yayınlandı. Meryem’in cesedinin taşındığı anlar sanki komedi sahneleri gibi olmuş… Zahra’nın evinde Halit’in kardeşini derin dondurucuda ölü bulmasının ardından neler yaşanacağı da merakla bekleniyor.

Dizide İbrahim ile Tarık karakterleri de replikleri ile adeta komedi performansı sergiler gibi bir hava veriyor… İşte 16 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan Baraj dizisi 31. bölüm fragmanı: