Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Baraj dizisinde büyük sürpriz İman Casablanca’dan gelecek!

Baraj dizisinde büyük sürpriz İman Casablanca’dan gelecek!

tarafından ker_def

Salı akşamları yayınlanmakta olan Baraj dizisinin 10. yeni bölümü 20 Ekim’de izleyicilerle Fox TV’de buluşacak. Dizide hikayenin açılması ile reytinglerin artışı dikkat çekmişti. Baraj ekibi yeni bölümde reytinglerin daha da artması için çaba sergileyecek.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin 10.bölümünde çok ilginç olaylar izleyicileri bekliyor. Nazım ve Nehir arasındaki tartışma restleşmeye varacak.

Nehir’den vazgeçemeyen Tarık’ı sinir bozan hamlesi ve nişan töreni Nazım’ı sinir eden gelişmelerin fitilini ateşleyecek. Nazım ve Nehir’in Tarık yüzünden kavgası aralarındaki iplerin gerilmesine neden olacak.

Baraj dizisinde büyük sürpriz İman Casablanca'dan gelecek! 8

Baraj dizisi 10. bölümde en büyük sürprizi ise İman Casablanca’nın canlandırdığı Zahra, nişan töreni sırasında yapacak. Tarık’a saplantılı derecede aşık olan Zahra’nın sürprizi merakla bekleniyor. İşte dizinin 10. bölümünde yaşanacaklarla ilgili diğer detaylar:

Nehir’in Nazım’ı seçmesi Tarık için büyük bir hayal kırıklığı yaratır, bu yüzden  Fulya ile nişan hazırlıklarını hızlandırır. Nehir’i arayan polis, onun Nazım ile bir ilişkisi olduğunu öğrenir.

Baraj dizisinde büyük sürpriz İman Casablanca'dan gelecek! 9

Nehir ise Nazım’ın suçlanmasındansa kendini ele vermek ister ama Nazım’ın Nehir’i kaybetmeye hiç niyeti yoktur.

Herkesin yollarının kesiştiği nişan davetinde ise Zahra’nın büyük bir sürprizi olacaktır.