Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde ilk kurban ortaya çıktı!

Baraj dizisinde ilk kurban ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında salı akşamları yayınlanan Baraj dizisi, ikinci sezonuna devam ediyor. Hikayenin iyice açılması ile birlikte, reytinglerin de yükseldiğine şahit olmuştuk. Baraj dizisinde yaşanan 5 yıllık zaman atlaması da karakterleri bambaşka durumların içine soktu…

Fox TV’nin 5 Ocak Salı akşamı 21.bölümünü yayınlayacağı Baraj dizisinde en çok da yapıma yeni katılan Gizem Karaca’nın durumu merak ediliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Bahar karakterine bir şeyler olduğu ima ediliyor ama ne olduğu bilinmiyor.

Dizinin hayranları Bahar karakterinin hikayede kalıp kalmayacağını merak ediyor. Ancak Gizem Karaca’nın instagram hesabından paylaştığı set pozları, bir ayrılık olmadığını anlatıyor… Baraj dizisinin 21. yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar da ortaya çıktı. Hakan’ın Nazım’dan kurtulma planında ilk kurban olan Bahar, neler yaşayacak yeni bölümde ortaya çıkacak.

Baraj dizisinde ilk kurban ortaya çıktı! 7

Hakan, Nazım’ın aracını bozdurdu ve onun ölmesini istiyor. Ancak Bahar, planlarını bozacak. Nazım’ın aracını ödünç alan Bahar, kaza yapacak. Gelen görüntülerde hastane detayları, Bahar’ın yaralanacağını ve hastaneye kaldırılacağını anlatıyor. Peki başka neler yaşanacak?

İşte 21. bölümde yaşanacaklarla ilgili detaylar: Nazım, Hakan’ı iyice köşeye sıkıştırınca, Hakan’ın Nazım’dan kurtulma planlarının ilk kurbanı Bahar olur.

Bunun üzerine Nazım; Nehir, Tarık ve Hakan’ın hayatlarını mahvetme yolunda hızla ilerlemeye devam eder. Nazım’ın hala ona aşık olduğuna inanan Nehir, Nazım’ı bu intikam yolundan vazgeçirebilecek midir?