Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisine bir ünlü isim sessiz sedasız geldi, farkında mısınız?

Baraj dizisine bir ünlü isim sessiz sedasız geldi, farkında mısınız?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baraj dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşuyor. Dizinin son yayınlanan 30. bölümünde ortaya çıkan Pınar Akın, 31. bölümde herkesi şaşırtacak bir şekilde izleyicilerin karşısında olacak.

Baraj dizisinde Bahar’ın hiç bilmediği kardeşi olarak diziye adımını atan Pınar Akın, rolüyle hikayede önemli bir değişime neden olacak… Akın’ın 31. bölüm fragmanındaki görüntüleri hayranlarını meraklandırdı.

30 Eylül 1987 doğumlu olan Pınar Akın, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekti. Şarkıcılığı ile hayran kazanan Akın, ayrıca sinema filmlerinde de rol aldı.

Şarkıcı Feride Hilal Akın’ın kardeşi olan Pınar Akın, youtube kanalında dizilerden bazı sahneleri konu alan parodiler yaparak da dikkatleri çekiyor.

Daha önce Kurtlar Vadisi Irak, Kafalar Karışık isimli filmlerde oynayan oyuncu, dizi dünyasına ise Baraj ile birlikte adım attı.

Pınar Akın, instagram hesabından da hayranlarına Baraj dizisinde olduğunu aşağıdaki paylaşımı ile gösterdi.

Baraj dizisine bir ünlü isim sessiz sedasız geldi, farkında mısınız? 7

İşte 16 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan Baraj dizisinin 31. bölümünde Gizem Karaca’nın canlandırdığı Bahar karakterinin kardeşi olarak ortaya çıkan Pınar Akın’ın görüntüleri…