Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde reytingler kötü, Fox TV’nin desteği muamma!

Baraj dizisinde reytingler kötü, Fox TV’nin desteği muamma!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılının en ilginç projelerinden birisi de 1977 yılında yapılan Türkan Şoray ve Tarık Akan’ı başrolde buluşturan Baraj filminin dizi versiyonuydu… Mart ayında ilk iki bölüm yayınlandığında izleyicide büyük etki bırakmıştı.

Ancak pandemi araya girdi ve 5 ay sonra yeniden dönüş yapan Baraj dizisi ilk 6 bölümü geride bırakmasına rağmen ilk 2 bölümde gördüğü ilgiyi sonraki 4 bölümde göremedi. Geçen hafta reytingleri yukarı yönlü bir sinyal veren Baraj dizisi, bu hafta yine düşüşteydi.

Baraj dizisinin 22 Eylül Salı akşamı yayınlanan 6. bölümü totalde 2-3,5 aralığında reytingler elde edebilen dizi şimdilik yola devam edecek… Birçok dizinin yaşadığı gibi Baraj da ilgi düşüklüğünün sonuçlarını yaşıyor ve bıçak sırtı bir durumda bulunuyor.

Fox TV’nin elinde hazır yapımlar olmasa Baraj’ın şansı daha yüksek olabilirdi. 22 Eylül Salı akşamı totalde 10. sırada yer alabilen dizi, AB’de ilk 10’a giremedi ve ABC1 kategorisinde de 9. sıraya yerleşti.

Fox TV’nin elinde hazırlıkları süre 3 dizisinin de olduğu düşünülür ise Baraj dizisinin bu performansına ne kadar katlanacağı da büyük bir muamma. Ancak dizinin 7. bölümünün 29 Eylül Salı akşamı yayınlanacağı kesin. Fragman paylaşıldı ve Baraj izleyicileri yeni bölümü heyecanla bekliyor.