Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisi finale giderken beklenmeyen karar!

Sefirin Kızı dizisi finale giderken beklenmeyen karar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’in başrolü ile başlayan Sefirin Kızı dizisinin 2. sezon ortasındaki gelişmeler, izleyenlerin diziden uzaklaşmasına neden olmuştu. Atagül’ün ani rahatsızlığının ardından diziden ayrılmasıyla yerine Tuba Büyüküstün gelmişti. Bir destan olarak yansıtılan Nare ve Sancar aşkının bir anda bitmesi ve ortaya Mavi isimli bir kadının çıkması, izleyiciyi hikayeden adeta kopardı!

Dizinin senaryosunda pek çok değişiklik yapıldı, olaylara heyecan ve gizem katıldı ama sonuç değişmedi! Adı ile alakasız bir yere gitmeye başlayan diziye istenen reyting sağlanamadı.

Ancak yine de kanal dizinin arkasında durdu ve Star TV’nin dizisi, baştan beri planlanan 52. bölüme kadar devam edecek. Fakat beklenmeyen ani bir karar izleyenleri de şaşırttı!

49. bölümün yayını beklenirken, dizininin Pazartesi değil, Salı akşamına alındığı öğrenildi! Fragmanın yayınlanması ile birlikte de durum kesinleşti!

Sefirin Kızı dizisi finale giderken beklenmeyen karar! 7

Zaten bir kaç gün önce Star TV’nin yeni ve iddialı projesi Kağıt Ev’in yayın tarihi de belli olmuştu. Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde oynadığı yeni dizi, iddialı bir gün olan Pazartesi akşamı yayınlanacak.

Kanalın Sefirin Kızı’nı daha finale 4 bölüm kala gözden çıkardığı da gün değişikliği ile anlaşılıyor! NGM ve O3 Medya imzalı dizinin yeni bölümü, 20 Nisan Salı akşamı ekrana gelecek.