Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde sırlar ortaya çıktı, Biran Damla Yılmaz da eleştirilerden kurtuldu!

Baraj dizisinde sırlar ortaya çıktı, Biran Damla Yılmaz da eleştirilerden kurtuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında sırların ortaya çıkması ve hikayenin de daha akıcı şekilde anlatımıyla birlikte reytingleri yükselen Baraj dizisinin setinde hummalı bir çalışma var. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin setindeki çalışmalar, Kamera Arkası programı tarafından görüntülendi.

Beyza Şekerci’nin sunuculuğunu üstlendiği programın 8. bölümünde ekrana gelen görüntülerde, Riva’daki orman içinde yapılan çekimler dikkat çekti. Nehir karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz, gidişat hızlandıkça ve hikaye örgüsü ortaya çıktıkça bu durumun oyuncular açısından da çok iyi olduğunu anlattı.

Yılmaz, “Biz de enerji olarak yükseliyoruz, bir yandan merak ediyoruz, gerçekten ekibe bile yansıdı bu durum” diye konuştu. İlk iki bölümünün ardından 6 aydan uzun süre ara veren dizi, ikinci sezona başladığında ruhsuz anlatımı ve hikayenin izleyiciyi sıkmasıyla eleştiriler almıştı.

Biran Damla Yılmaz’ın da değindi gibi, sırlar ortaya çıkıp da hikaye hızlanınca reytingler de arttı ve bu durum tüm ekibi de olumlu etkiledi. Bu durumun seyirciye de güzel şekilde yansıdığını belirten oyuncu, son gelişmelerden oldukça memnun.

Son bölüme kadar izleyicinin Nehir karakterine kızdığına değinen Biran Damla Yılmaz, “Nasıl anlamazsın sen dolandırıcısın, önünde bir sürü oyunlar dönüyor, nasıl bunu anlamazsın” diye eleştiriler aldığına değindi. Oyuncu, “Şimdi işte tam ters köşe olmuş oldu. Bence bir yandan da güzel oldu. Nehir’in de dişli halini görmüş olduk” şeklinde konuştu.

Her gelen yeni bölüm senaryosunda daha da çok heyecanlandığını belirten oyuncu, bir sonraki bölümleri çok merak ettiğini anlattı. Biran Damla Yılmaz, “Kendim oynadığım halde, bir sonraki bölümü merak ediyorsam, seyirci illaha ki merak eder. Bence ritmi bir tık artırmış olduk, güzel oldu” diye konuştu.