Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisindeki sorunu Feyyaz Duman itiraf etti!

Baraj dizisindeki sorunu Feyyaz Duman itiraf etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında salı akşamları yayınlanan Baraj dizisinin ikinci sezonu kötü başlamıştı. Hikayenin donukluğu ve izleyiciyi sıkması nedeniyle reytingler de kötü geliyordu. Ancak Fox TV sabır gösterdi ve dizinin son bölümlerin sırların ortaya çıkması, hikayenin de hızlanmasını sağladı.

Baraj dizisinde hikayedeki bu değişim sadece izleyicileri etkilemedi, aynı zamanda oyuncular da bu durumdan çok olumlu etkilendi. Dizide Nazım karakterine hayat veren Feyyaz Duman, Beyza Şekerci’nin sunduğu Kamera Arkası programında bu konuya dikkat çekti.

Ünlü oyuncu, “Bizimkisi bir aşk üçgeni, yalanlarla başlayan bir aşk üçgeni. Çok da spoiler vermek istemiyorum. Çok güzel bir sezon bekliyor bizi. Bence senaryo çok daha iyi olmaya başladı. Seyircileri çok daha büyük sürprizler bekliyor. Biz oynarken de çok fazla zevk alıyoruz, gerçekten. Çekerken de çok zevk alıyoruz. Çok büyük bir emek var. Umarım bu emekler karşılığını bulur” diye konuştu.

Nazım karakterinin yüzündeki yara nedeniyle her bölüm plastik makyaj yapılan Feyyaz Duman, çok zahmetli bir iş olduğunun altını çizdi. Makyajın yaklaşık olarak 1 saatlerini aldığını anlatan oyuncu, bunun çıkarılmasının da yarım saat sürdüğünü ifade etti.

Feyyaz Duman, “Yüzümün tahriş olmasını engellemek için makyöz arkadaşlar çok büyük çaba sarf ediyorlar. Gerçekten kendi yüzlerinden çok benim yüzüme bakıyorlar” şeklinde konuştu.

Makyajın gün içinde tekrar yapılamadığını ama bozulan tarafların düzeltilerek çekimlerin sürdüğünü anlatan Feyyaz Duman, bunun da cildine biraz da olsa zarar verdiğini söyledi.