Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde ortalık o kadar karışacak ki, Burak Yörük tüyo verdi!

Baraj dizisinde ortalık o kadar karışacak ki, Burak Yörük tüyo verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de Salı akşamları yayınlanmakta olan Baraj isimli dizide
Tarık karakterine hayat veren Burak Yörük, sette çalışmaların çok yoğun geçtiğini anlattı. Kamera Arkası programına konuşan oyuncu, “Özellikle bölümlerde aksiyon artmaya başladı. Bizim de yoğunluğumuz artıyor” dedi.

Yaptığı işi sevdiğini belirten Burak Yörük, hakkında güzel yorumlar yapıldığını da belirtti. Oyuncu, “Ne yaparsam yapayım genelde güzel yorumlar aldım. Belki de kimseye kötü yorum yapmadığımdan, kötü yorumlardan ilgilenmediğinden dolayı bilmiyorum” ifadesini kullandı.

Senaryonun artık çok daha ilgi çekici olduğunu anlatan oyuncu, “Tahmin ediyorum ki insanlar şey diyor, daha ne olabilir….Bekleyin ve görün diyorum ben. O kadar karışacak ki ortalık. Çekerken bizim kafamız karışıyor. Öyle büyük kaoslar olacak” diyerek gelecek bölümler hakkında tüyo verdi.

Gerçek hayatta Tarık rolünde olsa, böyle bir durumun içine girer mi? Burak Yörük, bu soruya şu yanıtı verdi: “Ben böyle bir aşk üçgeninin içinde kalmamayı tercih ederdim. Burak olarak bu konuda Tarık ile hiç benzeşmiyoruz. Ben muhtemelen bütün bu kaosun hiçbirini yaşamazdım.”