Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde Tarık için zindan olacak karar!

Baraj dizisinde Tarık için zindan olacak karar!

tarafından ker_def

Salı akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Baraj dizisinin 7. bölümünde neler yaşanacak? Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı proje için her bölüm artık çok kritik. Dizinin reytinglerini yükseltmesi şart. Zira Salı rekabetinde Fox TV bir hayli geriye düşmüş durumda. Kadın dizisinin son 3 sezonda kanalı yukarıya taşıdığı düşünülür ise, Baraj’ın onun yerini alamadığı net ortada.

Peki Baraj dizisinin 7. yeni bölümünde neler yaşanacak? Nehir, Nazım ile Tarık gerçeğini öğrenebilecek mi? Zira, izleyiciler en çok da artık Nazım’ın gerçekleri öğrenmesi gerektiğini ve hikayenin daha hızlı akmasının şart olduğunu düşünüyor.

İşte Baraj dizisinin 7. bölümünde yaşanacakların detayı: Tarık, Nehir ile iyice yakınlaşmaya başlamıştır. Fakat bir yandan Zahra’nın ondan hamile olması bir yandan da barajın sahibi Kemal Bey’in Tarık’ı kızı ile evlenmeye zorlaması Tarık için barajı zindana çevirecektir. Bütün bunlara rağmen Tarık’ın Nehir’den vazgeçmeye niyeti yoktur.

Zerrin’in baraja gelmesi bütün dengeleri bozar ve büyük yalanların ortaya çıkmasına sebep olacak bir olaylar zincirini tetikler. Ona söylenen büyük yalanı öğrenen Nehir ise büyük bir hayal kırıklığına uğrayacaktır.