Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisindeki hatalara izleyici tepkisi sert oldu!

Baraj dizisindeki hatalara izleyici tepkisi sert oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşan Baraj dizisinin reytinglerde düşüş trendi devam ediyor. Dizinin hikayesinde son dönemde ortaya çıkan bir biri ardına entrika dalgasının çok da iyi sonuç vermediği anlaşılıyor… İzleyiciler dizinin hikayesinin iyice ilginin düşmesine neden olduğuna yönelik itirazlarını sosyal medyada paylaşıyor.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı Baraj dizisi, ilk iki bölümden sonra pandemi nedeniyle 6 ay ara vermişti. Bu sezona kötü reytinglerle başlayan dizinin hikayesindeki önemli adımlar sonucunda izleyici yeniden yapıma dönmüş ve çok iyi reytingler alınmaya başlanmıştı.

Ancak son haftalarda entrika dozu o kadar artırıldı ki, adeta Yasak Elma ile yarışır duruma gelen ve bazı olayları da çok fazla karikatürize eden dizinin senaristleri, izleyiciden ciddi bir tepki gördü. Bu tepkinin yansıması da reytingler oldu.

Baraj dizisindeki hatalara izleyici tepkisi sert oldu! 2

Daha önce çok iyi reytingler gelen tüm kişiler kategorisinde düşmekte olan bir grafik var… İzleyiciler yavaş yavaş diziyi bırakıyor.Bunun nedeni olarak da hikayenin artık saçmalama noktasında olduğu vurgusu sosyal medyada yapılıyor…

Baraj dizisinin bu şekilde devam etmesi durumunda kan kaybının da sürmesi kaçınılmaz gibi duruyor..

16 mart salı akşamı Baraj dizisi totalde günü 7. sırada bitirdi ve eski çok iyi günlerini arattı. AB’de ise 11. olan dizi, ABC1 grubunda daha iyi reytinglere sahip ve 10. olarak günü tamamladı.

Baraj şimdiki oranları ile bile birçok yapımdan çok daha iyi sonuçlar alıyor ve izleyicinin yapıma olan güçlü ilgisinin de halen sürdüğü görülüyor. Ancak yavaş yavaş yaşanan erime kaygı uyandırıyor ve senaristlerin bu düşüşü bir şekilde durdurmak için yeni adımlar atması gerekecek gibi duruyor.